Hakuna Matata

2011-12-09
12:43:47

Tv-Spel /L
När jag var liten ville jag så gärna ha ett Nintendo. Jag fick inget, men när jag blev "stor" och hade råd själv köpte jag ett Wii. Det beror främst på Super Mario, som jag anser är det ultimata spelet.
Det som är så tråkigt idag är att för det första produceras det nästan inga spel till Wii. Utbudet är skitdåligt.
Och för det andra finns det antingen Mario (som man nu klarat alla spelen av) eller riktiga pang-döda-spel eller spel för 2 åringar med djur som ska matas.
Jag undrar varför inte fler har användt sig av Mario-konceptet? Det finns huuur många krigsspel som helst som är verklighetstrogna, men jag vill inte ha verklighetstroget. Jag har spelat dessa spel och skiter nästan ner mig för jag blir så stressad och skrämd. Jag minns ett spel vi testade där vi var jagade av zombier. Det var så verklighetstroget (och med extra stor skärm) att vi fck stänga av för jag klarade det inte. Det var skitläskigt.
För mig är det viktigt att jag kan sitta med det själv, det ska inte handla om att skrämma skiten ur spelaren utan att man kan koncentrera sig och lösa problem. För det krävs det söta figurer och glada färger.

Så varför finns det inte fler sådana spel?


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: