Hakuna Matata

2011-12-09
19:41:11

Home alone /S
Hej mina vänner!
Då var det fredag igen - dagarna rullar på fasligt fort just nu men det gör inget! För var dag som går är vi en dag närmare julen, min favorithögtid! Kvällen får jag spendera på egen hand då sambon är på julfest med jobbet. Jag tänkte ungefär en sekund på att ringa någon men en kväll ensam hemma lockade faktiskt, särskilt som jag är lite krasslig. Som vanligt när man ska vila så slutar det med att man gör det rakt motsatta så förut var jag och vovven ute på en långpromenad. Det var riktigt skönt men det satte också igång några hostattacker tyvärr.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik samtidigt som jag filar på min CV. Jag är så jäkla taggad för den där förskollärartjänsten som jag skrev om tidigare och jag hoppas verkligen att det här ska vara början på något nytt och bra!! Under min promenad igår så gick jag och funderade. T tycker att jag är mycket piggare nu för tiden på vardagarna när jag kommer hem från jobbet, och själv tycker jag att det känns som att jag jobbar mer, men kan ändå hålla med honom och det var väl där mina tankar snurrade en stund. Jag insåg att en anledning kan vara att jag helt enkelt mår så mycket bättre av att bo här i Karlstad nära min familj. Jag får ut så mycket mer av min fritid och den sociala biten utanför jobbet trots att jag inte lärt känna någon särskilt väl ännu.
Då började jag fundera på nästa steg hur livet skulle kännas om jag dessutom hade ett jobb som jag verkligen trivdes på, där jag känner att jag gör ett bra jobb och jobbar i verksamhet jag kan känna mig stolt över. Jag skrattar och har kul med mina nuvarande kollegor också men känner inte att jag har möjlighet och förutsättningar att göra allt det jag VILL göra, som jag hade möjlighet att göra på mitt gamla jobb.

Så nu försöker jag få till en bra CV så att jag i alla fall får chansen att komma på intervju och försöka glänsa lite eller nog mycket för att få en tjänst. Det vore så himla kul att få vara med och starta upp en helt ny förskola - att sitta tillsammans med kollegor och bygga upp en verksamhet helt från grunden!

Om ni bara visste hur övertänd jag är på hela den här grejen!

Nu ska jag läsa igenom den några gånger till och sedan ska jag se vad jag ska roa mig med för film under kvällen - kanske får det bli någon gammal klassiker så som Stolthet och Fördom eller också får det bli någon ny film. Imorgon väntar (förhoppningsvis) lite julklappsshopping!

Ha en underbar kväll och helg!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: