Hakuna Matata

2011-12-19
12:03:26

Ett steg i taget /S
Imorse hade jag ställt klockan på 7.55 för att kunna ringa vårdcentralen så snart de öppnade deras telefonkö. När klockan var en minut över 8 (som telefonkön öppnas) ringde jag, men då var redan telefonkön full!! Försökte några minuter senare igen och då gick det lite bättre. Tyvärr kunde jag inte få någon läkartid förrän tidigast imorgon, men hon tyckte även jag skulle kontakta en sjukgymnast så då gjorde jag det och fick en tid efter nyår. Jag frågade lite hur jag ska göra fram tills dess, om det är vila som gäller eller om jag ska upp och gå. Hon tyckte jag skulle gå som vanligt och försöka cykla 2x10 minuter varje dag då det tydligen kunde göra stor skillnad.

Så nu försöker jag att gå normalt här hemma men det är väldigt svårt att låta bli att halta, inte för att det gör ont men det är väl något jag gör omedvetet. Men jag försöker... Tänkte även jag skulle fråga mormor om jag får låna med mig hennes träningscykel hem ett tag då hon inte använder den.

Idag och imorgon är jag i alla fall sjukskriven. Dels för att komma igång och våga gå och dels för att jag även vill höra läkarens utlåtande innan jag går tillbaka till jobbet. Men nu är det bara två arbetsdagar kvar (ons+tors) sen är jag ledig i 4 dagar.

Nu ska jag ta med mig Pepsi och åka och luncha hos mamma!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: