Hakuna Matata

2011-08-21
23:18:30

Kalas, jogging och nytändning /S
Den här helgen har verkligen passerat i raketfart!
I fredags hann jag aldrig få någon riktig fredagskänsla... fikabesöket blev nämligen kvar till halv 8, vilket var jättetrevligt men när de väl åkt var både jag och T ganska trötta och orkade inte riktigt ta till vara på fredagskvällen. På lördagen var det dags för helgens första födelsedagsfirande då en släkting till mig fyllde 40år. Jag kan inte påstå att vi har direkt nära kontakt men jag kan tycka att det är kul att träffa släkten lite då och då, så det blev en hel dag i lilla Munkfors, och ännu en dag passerade... när vi väl var hemma var vi lika sega som på fredagen så det blev inget av den kvällen heller!
Sen var det helt plötsligt söndag, dags att fira käraste farmor som fyllde 75år, och som vanligt när man åker bort och hälsar på folk så springer timmarna förbi!

Trots att helgkänslan aldrig riktigt hann infinna sig så har det varit en bra helg då vi faktiskt har hunnit med en hel del.
Jag lyckades till exempel ta mig ut på första joggingrundan på eeeeeeeeeeevigheter...! Det blev varken en lång eller snabb runda men jag var ändå nöjd med mig själv då jag orkade jogga konstant myyyyyyyyycket längre sträcka än jag räknat med. Efter cirka 2 km(?) befann jag mig dock helt plötsligt mitt i multisportcupen och det kom supertränade människor och sprang förbi mig och Pepsi på löpande band vilket knäckte självförtroendet lite och det blev svårt att känna sig stolt över sina två kilometer som man lyckats ta sig runt i regnet med fläsket dallrandes för varje steg man tog... men men... det var ändå skönt att komma ut och springa... för min del är det alltid den där första rundan som är svårast att ge sig ut på, har jag väl klarat den har jag lite lättare för att ge mig ut igen, men nästa problem är ju att orka ge sig ut på den där 9, 10, 11, 12... gången!
Just nu är jag mer och mer sugen på att införskaffa en ny telefon. Inte för att min nuvarande telefon är gammal men syrran hade en sådan rolig app på sin telefon, tror den hette runkeeper, perfekt för att motivera mig till att röra på mig då den genom GPS ritar upp den sträcka man rört sig på, mäter tiden det tagit att ta sig runt, din kaloriförbrukning och ditt tempo o.s.v. Sen är min telefon allt annat än surfvänlig vilket jag kan bli väldigt avundsjuk på när varenda människa sitter och blippar på sina telefoner och kollar upp allt lätt som en plätt. Men vi får väl se... känns lite lyxigt att köpa en ny telefon när det egentligen inte är några som helst fel på den jag redan äger.
... eller så köper jag en för att få igång mig själv i träningen igen... Det är väl ett bra argument ;)

Tidigt imorgon bitti flyger T till Stockholm för en veckas jobb där, och jag inleder min sista lediga vecka... kommer vara så tomt utan honom här hemma! Nog för att vi lyckades vara ifrån varandra i flera månader nyligen men sen vi flyttade ihop igen i vår nya lägenhet här i Karlstad så har jag nästan känt mig nykär, fjärilarna i magen är tillbaka :). Sen tjafsar vi ju lite ibland också, vi har ju inget perfekt förhållande men efter att ha varit tillsammans i 9,5 år och varit sambos i fyra år så tror jag att det varit nyttigt för oss att tvingas till att sakna varandra under 3,5 månad, det är så lätt att man tar varandra för givet efter så lång tid tillsammans!

Nu får jag sakna honom igen i fem dagar alltså, vilket inte lockar alls men desto mer uppskattar man varandra när man ses igen... får väl försöka komma ihåg det!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: