Hakuna Matata

2011-08-31
19:25:18

First day on the job! /S
Första dagen på mitt nya jobb är gjord!

Vad ska jag säga om den då... hm....
många nya intryck....många nya namn att lära, helt okej lokaler men det är ju svårt att slå mitt gamla jobb som var helt nybyggt. Den stora nackdelen jag kunde se var väl avsaknaden av ett riktigt kontor.

Jag lämnade jobbet och kände mig lite besviken då det inte riktigt levde upp till mina förväntningar, därmed inte sagt att det är dåligt, men ja... ni vet...

Arbetssättet är ett annat än vad jag är van, och efter att bara ha sett en liten del av verksamheten så känner jag att jag har massor av idéer att bidra med som kan utveckla verksamheten och DET känns väldigt kul och spännande, en utmaning. Kul att känna att man kanske kan vara den som kommer med goda idéer och inte bara vara den som lär som det har varit mycket under mina två första arbetsår som jag lärde mig massor på!

Men nu till en början ska jag bara ligga lågt, lära känna de nya barnen, nya kollegor o.s.v. ... Lite besviken som sagt, men ändå med en känsla av att det kan bli något väldigt bra av det :)

I övrigt så rullar dagarna på... Jag kom på mig själv med att det var några dagar sedan jag och Pepsi klickat något så jag plockade fram klickern och godispåsen och bestämde mig för att försöka klicka in kommandot "dansa" (=snurra) och till min stora glädje så dansar han nu för fullt om jag snurrar med fingret i en liten diskret cirkel i luften, säger kommandot "dansa", samt har en godbit redo i handen, detta efter två pass på ca 4-5min vardera. Det är så himla roligt att se resultat så himla snabbt! Jag ska verkligen försöka att fortsätta med klickandet. Inte för att han lär sig massor av nyttiga saker utan för att han får mental stimulans och för att vi får en rolig stund tillsammans. Det är så lätt att han glöms bort... han får sina promenader, sin mat och en klapp då och då men han behöver ju mer för att livet ska vara roligt!
I höst ska Karlstad få sin allra första hundpark och jag planerar att besöken dit ska vara återkommande. Han brukar förvisso vara ganska trist i hundparken, men jag tror att det kan vara nyttigt för honom att umgås med andra hundar. Det ska i alla fall bli riktigt roligt! Jag har vissa förhoppningar om att kanske lära känna lite annat trevligt hundfolk kanske :)

Pepsi i hundparken i Lkpg... tycker mest om att se på medan andra hundar leker och springer kaaaaaanske med en bit bort...

 

...eller så sätter man sig i tryggheten hos matte och husse och stirrar dem i ögonen så man inte ser allt det där andra läskiga!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: