Hakuna Matata

2011-08-01
21:45:20

Bättre sent än aldrig... /S
Trots att vi nu har bott här några veckor så finns det en hel del saker som inte är färdiga och på plats men nu känner jag att det ändå är presentabelt för omgivningen så här kommer de första bilderna av vår nya lägenhet. Men som sak, det är ju inte färdigt, så en del skrot syns både här och där.

Två bilder från vår hall som jag blev kär i första gången jag såg lägenheten, så skönt med en stooor hall jämfört med vad vi har haft förut!

 

När man kommer in i hallen har man badrummet i dörren rakt fram, ett ytte pyttelitet badrum, men det är stort nog för att funka fint för oss.

 

Om man istället väljer att gå till höger i hallen så kommer man in i den "lilla hallen" där man kan välja att gå in i vårt ytte pyttelilla kök, som verkligen är litet! Det är väl den stora nackdelen med lägenheten men jag tror vi ska få det att funka ändå tack vare två köksskåp som vi ställt inne till vänster med en bänkskiva på.

 

Går man istället till vänster i lilla hallen kommer man in i vårt sovrum.

 

Om man tar vänster i den stora hallen kommer man in i vårt vardagsrum där vi även äter eftersom det inte finns plats till det i köket. Det är stort och härligt med dubbeldörr ut till balkongen som man kan öppna och en öppen spis i hörnet som det tyvärr är eldningsförbud på men ändå mysig för att tända levande ljus i :)

 

Slutligen, vår balkong. Den ser riktigt trist ut men då det är vår första lägenhet med balkong så njuter vi till fullo av den!

 

Så där ja... det tog lite tid men nu har ni i alla fall fått se lite vårt hem som både jag och T trivs super i med sin härliga takhöjd och sin charm med gamla trägolv, hög takhöjd och den öppna spisen.

Nu kommer snart T hem med lite kvällsmat i form av pizza! Ha det gott mina vänner :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: