Hakuna Matata

2011-08-04
11:11:52

25-års firande /S
Hej mina vänner!
Idag är det en väääääääldigt seg S som sitter och skriver. Gårdagen bjöd på 25-års firande av sambon. Hela förmiddagen gick åt till att göra färdigt det sista hemmet och allmänt städa lite inför tårtkalas med min familj. De dundrade in vid femtiden och trots brist på stort bord så lyckades alla 12 få en egen sittplats.
När det närmade sig kväll snarare än eftermiddag tog vi fram en vinflaska, och den följdes senare på kvällen upp av några fler glas vin på en av stans uteserveringar tillsammans med två vänner till T. Det blev en lyckad kväll med alldeles för mycket av det goda så idag är jag inte helt i toppform.

De två senaste dagarna har vi besökt stan, dels på dagen för lite shopping och sedan igår kväll för en kväll på stan, och båda gångerna har jag insett hur underbart nära vi har till stan, det tar knappt 5 minuter med cykel, och bara ca 15 minuter att gå. Det är helt underbart skönt efter 6 år i Linköping där vi bodde i en stadsdel i stans utkant. Precis som jag anade innan vi fick lägenheten så älskar jag den! Jag älskar dess charm, jag älskar närheten till stan samtidigt som vår gata är jättelugn, jag tycker promenadvägarna med Pepsi är fina... men det jag uppskattar mest just nu är nog faktiskt läget, det är så bra det bara kan vara!

Dags att försöka få i sig något ätbart....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: