Hakuna Matata

2011-04-26
16:54:10

Sköna maj, välkommen! /S
Hej allihop!
Då var man tillbakai Lkpg efter en långhelg i Karlstad. De här dagarna var så bra som de bara hade kunnat bli tror jag, och en stor bidragande faktor var det underbara vädret med sol, sol, sol, värme! Vi gjorde inget särskilt egentligen. En dag spenderades i Ts sommarstuga där vi åt god mat, hade det skönt i solen, pratade. Dagen därefter åkte vi till min mormor och spenderade hela dagen på hennes gård och bara myste... tittade på lammungarna, njöt av att se Pepsi njuta av att få springa fritt på mormors stora tomt och leka lite med min mosters hund. Som vanligt när man hälsar på mormor så blev det mat och fika i mängder och vi åkte hem med känslan av att vi rullade fram. Jag ska inte tråka ut er med detaljer om min helg men den fortsatte i samma anda, mycket utevistelse, mycket sol och mycket tid med nära och kära! Det blev en riktig energipåfyllning för min del och jag kände mig återigen peppad till att flytta tillbaka till Karlstad då vi kommer kunna få så mycket mer av den varan genom att ha alla familjemedlemmar 10 minuter bort, närheten till Ts sommarstuga... närhet till allt det vi saknar nu helt enkelt!

Själva flyttprocessen står dock fortfarande stilla, inget nytt boende hittat och inget jobb hittat för min del. Men bostadssökandet fortsätter och jag lämnade intresseanmälningar på två bostäder senast idag, och vad gäller jobb så är det ju bara att fortsätta att spana som gäller.

Det känns i alla fall både rolig och spännande att vi redan går in i maj månad. Allra mest väntar man ju självklart just nu på att det ska pipa till i telefonen med ett sms från min bloggkollega eller hennes mamma om att pyret i magen nu är redo att titta ut!! Det känns dock fortfarande lite overkligt att det faktiskt är en liten människa som ska komma ut... det är ju liksom min Linda vi pratar om!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: