Hakuna Matata

2011-04-13
21:13:19

Gäsp /S
Herregud så trött jag är!
Inatt sov jag inte bra, jag sov för ovanlighetens skull hela natten utan att vakna en enda gång men i min hjärna var det full aktivetet med drömmar. Jag minns inte vad jag drömt men vet att jag drömt massor... vet inte om det kanske är därför jag är så trött. Det känns riktigt skönt att det är torsdag imorgon, det känns som sista arbetsdagen för på fredag är det min tur att gå lyxtiden 7.30-13 + att det är vår tur att ha avdelningsplanering hela förmiddagen. Ännu härligare känns det vid tanken på att jag då får åka hem och pyssla lite hemma och bara få invänta Tobias istället för att kasta sig in i en bil och köra i 3h mot karlstad som jag gjort de senaste helgerna.

Idag fick vi två lägenhetserbjudanden, båda lägenheterna ligger på Herrhagen intill kyrkan. Tobias ska ringa och göra upp tider för att få komma och titta på dem, men jag känner mig mest anti. Jag kan absolut tänka mig att bo på Herrhagen då det är centralt läge i Karlstad, och Tobias skulle ju få jättenära till jobbet. Men det är läget på just de här lägenheterna jag inte gillar... att de ligger mitt i smeten på Herrhagen. Det är framför allt vår fyrbenta kille jag tänker på. Jag vill ha gräsmattor utanför huset, att kvallskissen ska vara en promenad runt huset typ, men här är det ju bara ett rutnät av gator innan man är framme vid grönområden och det känns inte rätt vare sig för mig eller Pepsi.

Visst är jag omständig....! Det tycket nog Tobias med, vi får väl se vad vi kommer fram till efter lite diskussioner i helgen. Nu känns det i alla fall som att vi kommer att ha tid att prata och diskutera, något vi inte riktigt hade förra helgen. Tobias är realistisk och kanske lutar lite åt det pessimistiska hållet ganska ofta medan jag kanske kan luta lite mer åt det optimistiska hållet... särskilt när det gäller hela den här flytten och boendefrågan då jag går och väntar på att "rätt" lägenhet ska dyka upp, vare sig det är hyresrätt eller bostadsrätt så vill jag i alla fall att det ska kännas rätt från början då jag inte vill flytta mer förrän den dagen vi eventuellt har råd att köpa hus.

Pepsi och jag vill inte bo i betongdjungeln! Vi vill ju sitta på ängen... och lukta på blommorna... fast nära stan ;)


Nu ska jag avsluta den här dagen och faktiskt krypa ner i sängen för jag är heeeeelt slut! Natti natt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: