Hakuna Matata

2011-04-10
21:51:14

Energipåfyllning /S
Nu är jag tillbaka i Lkpg igen efter ännu en intensiv helg hemma i Karlstad. Jag började min helg lite tidigare i fredags än jag egentligen skulle då jag valde att plocka ut komptimmar, så istället för att jobba till 16.30 så smet jag redan vid 13.30 vilket var precis vad jag behövde tror jag efter några deppiga dagar. Det var så skönt att gå från jobbet och komma iväg mot Karlstad tidigt på dagen. Tack vare det så var jag framme i Karlstad redan kl 17.
Fredags kvällen spenderades hemma hos svärföräldrarna som bjöd på lite mat och prat, lika trevligt som vanligt!

På lördagen ägnades större delen av dagen åt dopförberedelser. Precis som vanligt så slutade det med att jag fick stressa runt medan jag fixade mig trots att jag började göra mig iordnin i tid, jag har verkligen blivit hopplös när det gäller att passa tider! Men i tid hann vi, faktum var att vi var vid kyrkan innan huvudpersonerna :p

Dopet gick bra trots världens sämsta/snorkigaste/otrevligaste präst och en treåring som hade lite svårt att stå still medan lillebror skulle döpas och smög iväg och försökte sig på duktricket att rycka undan en duk och ändå låta sakerna stå kvar - fast hans variant var altarbordet. Han lyckades dock inte genomföra det då en vuxen hann fram och rädda det hela ;)
Själva kristna ceremonin struntade nog alla inblandade i men det är ju alltid lika trevligt att få träffas allihop och fira barnen. Kvällen fortsatte med trevliga stunder då det blev kortspel med käraste vännen och bloggkollegan Linda som även hon var på besök i stan. Det var så himla mysigt/kul/skönt och välbehövligt för min del med en avslappnad kväll tillsammans med trevliga människor, att bara få prata och spela lite kort så som vi så ofta gjorde för några år sedan när vi alla bodde i samma stad.

Idag började vi dagen med ännu en lägenhetsvisning. Jag är glad för att jag hade ett annat ärende för mitt Karlstadbesök då lägenheten verkligen inte var ett dugg intressant för min del, jag behövde ungefär 10 sekunder på mig innan jag var färdig och kunde gå - men för att vara trevlig mot mäklaren som ändå tagit sig extra tid för att visa lägenheten så tittade vi självklart runt några minuter. Men som sagt, det var inte "vårt" hem, det kände jag direkt, det var alldeles för litet kök för att det skulle vara mysigt för ens 4 personer att sitta där och äta middag då det var litet och trångt + en väldigt liten balkong och lite konstig planlösning. När visningen var avklarad åkte vi hem till mamma och pappa igen där jag spenderade tid med mina underbara syskonbarn medan T var underbar och bytte till sommardäck på bilen + tvättade bilen åt mig medan jag bara fick ha det skönt. Eftersom jag fyller år på tisdag så blev det också lite firande av mig i form av grillpremiär med hela familjen + fika + lite presenter från mamma och pappa.

När det var dags för mig och Pepsi att åka tillbaka till Lkpg så var det med en helt annan känsla i kroppen än vad jag kände tidigare i veckan då jag känt mig ganska låg som ni redan vet. Den här helgen var med andra ord precis vad jag behövde, tid tillsammans med de människor jag älskar allra mest. Nästa helg får jag förhoppningsvis lite mer av det jag behöver då T förmodligen kommer hit... det ska bli skönt att vara bara vi två då det sällan blir så mycket av den varan när man är i Karlstad då man inte har något eget ställe att vara på + att man vill träffa alla andra också.

Jag hoppas ni andra haft en lika härlig helg som mig med lika härligt vårväder, tid tillsammans med vänner och familj :)

Natti natt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: