Hakuna Matata

2010-03-16
14:06:32

Tisdag /S
Hej!
Det är tisdag och jag sitter nerbäddad i fotöljen i vardagsrummet. Vardagsrummet har nämligen varit mitt hem det senaste dygnet på grund av magsjuka.
Det började igår med att jag mådde lite smått illa på morgonen och kände mig allmänt konstig hela dagen. Jag trodde att det kanske berodde på att jag var hungrig men illamåendet växte bara efter lunchen. När klockan var halv 3 gav jag upp och åkte hem från jobbet. Jag hade nog bara hunnit vara hemma i ca 30 minuter innan min magsäck tömdes på dess innehåll i några hulkningar. Resten av eftermiddagen/kvällen spenderade jag nerbäddad i soffan med några undantag för fler spyor. Min mun var som ett ökenlandskap men varje försök till att dricka slutade med fler hulkningar.
Natten spenderades på en luftmadrass i vardagsrummet med lampan tänd och spyhinken nära till hands. Vaknade dock bara en gång vid 3 inatt och sedan dess har det inte varit något mer förutom känslan av illamående. Jag har lyckats få i mig 2 rostade mackor och 2 glas med avslagen coca cola och jag börjar sakta men säkert piggna till. Jag hoppas på att det är slut på eländet. Förutom att det är förjävligt att spy och må illa så har jag ovanpå allt det plågats av min rygg eller snarare min svanskota som det värker i som aldrig förr. Antar att det kan bero på alla de timmar jag spenderat i vår knöliga soffa eller på den halvtaskiga luftmadrassen.

Jag saknar min kära sambo, och aldrig förr har jag väl längtat så mycket efter att få kyssa honom. Men vi tar det säkra före det osäkra och försöker befinna oss i olika rum hela tiden, så det får bli luftmadrassen och vardagsrummet även denna natt. Om jag har turen att magsjukan gett med sig så är det sanering av hemmet som står på schemat imorgon. Förhoppningsvis kan man få någon ledig tvätttid så att man kan tvätta alla lakan och filtar and so on. Vi håller också tummarna för att T klarar sig undan  denna hemska sjukdom!!

Nu ska jag gå ut och låta Pepsi få tömma sin blåsa och sen ska jag försöka mig på att få i mig en tredje macka.... wish me luck!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: