Hakuna Matata

2010-03-14
21:00:10

söndag /S
God afton på er!
En vecka har passerat sedan senast... det har varit en tuff vecka på jobbet då mina kollegor varit frånvarande en hel del på grund av sjukdom eller sjuka barn. Värsta dagen hade jag i torsdags då jag var ensam med 15 barn från det att klockan var 13.30. Inte särskilt roligt men jag kan väl inte klaga alltför mycket då det trots allt är självvalt då jag valde att inte ta in någon vikarie.

Efter en tuff vecka på jobbet var det skönt att få sluta tidigt på fredagen. Efter en kort promenad med Pepsi packade jag bilen och drog vidare mot Karlstad. Det var riktigt skönt med lite långkörning, blå himmel, skön musik och lite trafik som gjorde att man kunde åka hyfsat fort och utan att bli irriterad på en massa idioter. Det var bara en gång jag blev riktigt förbannad och det var när en bil kastade sig ut framför mig mitt i min omkörning, farligt, farligt!
Väl hemma i karlstad åkte jag, mamma och pappa hem till syster för att hälsa på och titta på min systerdotters nya rum som hon var så stolt över. Det blev en helkväll hos syster innan vi åkte hem och jag stupade i säng.
På lördagen blev det en dagsutflykt till släkten i Sunne, en intensiv men trevlig dag! På vägen hem därifrån tittade vi även in till farmor och farfar, så jag hann med att träffa de nära och kära i släkten på en enda dag! Efter en promenad med Pepsi åkte jag hem till syrran för att kolla in Melodifestivalen som för en gångs skull var riktigt bra, och ännu roligare var att vår favvolåt vann! Efter det blev det en Johan Falk-film innan jag åkte hem och återigen stupade i säng... Jag är verkligen ingen kvällsmänniska nu för tiden!

Idag tog jag med mamma på en sväng på Bergvik där vi tittade runt lite i butikerna. Hittade inga kläder av intresse men en vårjacka som jag verkligen gillade inne på Esprit, den nyaste butiken på Bergvik. Hade lite beslutsångest då jackan bara fanns i marinblått och beige, och en beige jacka tillsammans med mitt råttfärgade hår är allt annat än roligt, och jag brukar ALDRIG köpa/trivas i blå kläder. Men efter att ha provat jackan ett par gånger så slutade det med att mamma köpte den åt mig, så nu har jag fått min första födelsedagspresent :)

Ännu bättre blev dagen när jag kom tillbaka till Linköping och skulle tömma min handväska på en massa skräp och då känner något i väskans foder. Efter att ha pillat runt i väskan så hittar jag ett hål i väskans foder och innanför fodret hittar jag mitt absoluta favvohalsband som jag tappat bort för flera månader sedan och som jag letat som en tok efter. Eftersom jag inte hittat det så gav jag upp hoppet om att det skulle dyka upp, så nu när jag väl hittade det så var det nära att glädjetårarna kom, så glad blev jag... jag älskar verkligen det halsbandet då det funkar till allt, och det var en julklapp från svärföräldrarna så det var ju lite pinsamt att tappa bort det.

I övrigt är livet fint, jag hoppas alla andra mår bra också :)

Avslutningsvis, musik som jag gillar just nu;

Pain of salvation - road salt

Anna Bergendahl - This is my life

Donkeyboy - Ambitions

Chris Isaak - Wicked game (seriöst... det här är en av de bästa låtarna genom alla tider!)

U2 - with or without you (ännu en låt som jag räknar som en av de allra bästa låtarna...)

Som sagt, hoppas alla mår bra, puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: