Hakuna Matata

2010-07-12
15:59:44

Semester dag 1 /L
Wow vi är otroligt dåliga på att blogga minsann.
Idag är det min första semesterdag. Hur underbart är inte det? Solen skiner och jag sitter i pyjamasen nere i mitt rum med AC på. Fan vad gött... vanligtvis sependerar jag hela dagarna ute i solen så att få sitta inne i kylan är underbart. Jag ger mig själv lov till det idag.
I lördags upplevde jag en av de sjukaste kvällarna i mitt liv. Det var en sådan kväll som man egentligen måste vara med om för att förstå. Det började i alla fall med att pappa drog igång och gjorde sjukt goda strawberry daiquiri. Smakade inte alkohol alls vilket var livsfarligt. Pappa (som inte drack) körde mig och sin flickvän ner till restaurangen där J jobbar. Där käkade vi och allt som kunde gå fel gick fel. Vår stad är Norges svar på Strömstad/Smögen så ni kan visualisera vad mycket folk det är på restaurangerna/klubbarna nu. Js ställe ligger dessutom vid bryggan vilket är den stora samlingsplatsen för båtar/turister ja alla som ska ut och götta sig. För att tjäna pengar har ägaren dumsnålat sig och skaffat personal på 18 bast med noll erfarenhet av service. Det märks. Så precis allt gick fel med allt. Jag hade turen som kunde ha telefonkontakt med kökschefen så jag fick extra oxfile och gratis efterrätt ;) Men det förtjänade jag eftersom pappa och M redan ätit upp sin mat när jag fick min!
Vi drack drinkar och till slut kom J när han slutat. Då började vi verkligen ta i. Sedan kom ett par vänner och sedan började även personalen ansluta sig (när de slutat för kvällen vill säga). Jag tycker mycket synd om min kära far som satt nykter genom hela kvällen och såg oss. Den ena fullare än den andra. När man tänker tillbaka (det jag minns) så fanns det tillfällen då jag borde sagt nej nu åker vi hem, det är nog för ikväll. Men det gjorde jag självklart inte. Ett av de tillfällena var när J började spy i alla ölglasen som stod på bordet. Eller när han tappade ett snapsglas så M fick sprit i ögat och i hela håret. Eller när jag började röka och bjöd min far som aldrig rökt på ett bloss? Haha... Jag var hemma fyra på morgonen och jag straffades stort igår för mina synder :P
På 5 personer hade vi en nota på cirka 4000 kronor, då ska ni veta att vi hade personalrabatten vilket innebär att en öl kostar 40 kr och drinkar under 100 lappen. Så det var inte så konstigt att vi alla legat hela söndagen. Men fan vad roligt det var.
För övrigt så har J fått nytt jobb. Nu är det 2 veckor och 6 dagar kvar tills vi flyttar in i vår nya lgh. Jippi!
Till helgen blir det årliga besöket på Liseberg.
På återseende

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: