Hakuna Matata

2010-01-24
14:00:27

Söndag /S
Hej på er denna söndag!
Igår var det mys med sambon som stod på schemat. Vi började på den indiska restaurangen Yogi där vi bokat bord till kl 18.30. Jag hade ganska höga förväntningar på restaurangen men tyvärr blev nog både jag och Tobias lite besvikna. Inredningen var inte alls som jag hade förväntat mig utan ganska simpel och stilren där borden stod ganska tätt så det kändes inte som man fick någon avskildhet vilken jag tycker är lite jobbigt. Jag hade dessutom trott att det skulle vara en massa färgglada tyger och liknande då det är så min bild är av indisk restaurang. Maten var helt okej men även där vart vi nog lite besvikna då den trots allt inte smakade något utöver det vanliga vilket kanske är vad man vill när man går ut och äter. Höjdpunkten med besöket kom dock med desserten som vi delade på, vi beställde en indisk saffransglass som var helt underbart god, verkligen suuupergod och krämig med mycket smak av saffran.  Så helt misslyckad kan man ändå inte säga att besöket var, och man måste ju besöka några olika restauranger innan man hittar till de där guldkornen.

Vi satt kvar ganska länge på restaurangen då vår biofilm Avatar inte började förrän 21.30, vi tog även en liten promenad och kollade in trailers innan vi ställde oss i kön på biografen. Märkligt nog var vi i stort sett ensamma, När klockan är 5 i halv kollar T sin biljett och upptäcker att filmen inte alls började 21.30 utan kl 21.00!! Riktigt pinsamt, som tur var så kom det en anställd som sa att det var okej att göra återköp på biljetterna trots att felet helt och hållet var vårt. Så istället för filmen Avatar blev det filmen It´s complicated som vi hann precis i tid till. Filmen var riktigt rolig men innehöll inte riktigt så många skämt som jag kanske förväntat mig, men å andra sidan så skrattade både jag och T och alla andra i salongen till i stort sett alla de skämt som var i filmen så den var helt klart godkänd :)

Idag har vi varit och gått en plogad slinga på sjön Roxen tillsammans, det var kanske inte fullt så mysigt som vi hade föreställt oss då det var en hel del folk där, men det är samtidigt skönt att gå på lite andra ställen än de slingor vi går vanligtvis när vi går med Pepsi.
Nu har T tagit sina skidor och åkt iväg med bilen för att åka en sväng. Själv tänkte jag förvandla mig själv till bagare och konditor och baka lite bröd och bullar innan jag ska ta tag i ett styrkepass.

Hoppas ni har haft en skön helg för det har vi, och nästa helg räknar vi också med kommer bli trevlig då vi förmodligen får besök av mamma och pappa.

Ha det bra, puss!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: