Hakuna Matata

2010-01-15
17:03:39

Fredag! /S
Då var första arbetsveckan efter ledigheten gjord och jag måste tyvärr säga att ledigheten inte bidrog till någon energiladdning för jag har varit lika seg och trött denna veckan som tidigare. Idag var det extra tufft och jag höll på att explodera efter att ha blivit provocerad i 45 min av en unge, till slut ignorerade jag h*n totalt då jag var tvungen att fokusera mig på att enbart andas och hålla tyst för att inte säga något jag skulle ångra... puh!... såna dagar kan man börja fundera på vad tusan det är man har gett sig in på!

Men nu är i alla fall helgen här och ikväll ska jag verkligen njuta av lugnet, och T har redan förberett för kvällens middag som kommer bestå av fläskfilé, kantareller och potatisgratäng med fruktsallad till efterrätt. T har varit duktig och fortsätter vara duktig genom att avstå från godis ikväll. Själv har jag inte ens gjort något seriöst försök till att börja mitt nya sunda liv, men till veckan SKA jag göra det, men jag kommer börja smått med två träningspass i veckan, en liten motivationsfaktor kom med posten på jobbet idag då vi fick våra aktivitetsdagböcker där man för varje 30min träningspass får en poäng, och efter 10, 20 och 30 poäng så får man byta in det mot ett 100 kr presentkort (sammanlagt 300kr) på olika ställen.

Förutom att slappa ikväll så har jag/vi planer på att storstäda lägenheten i helgen. Jag ska verkligen gå igenom varje vrå, garderoberna ska rensas, vissa saker kommer få flytta upp på vinden, andra kommer slängas helt. Alla skåp och hyllor ska plockas ur och dammas and so on. T började lite smått tidigare i veckan genom att plocka bort alla julsaker och sortera i några lådor och igår tvättade sofftyget och alla plädar.

Jag tänkte också försöka hinna med att besöka några loppis och leta efter någon liten nattduksbord eller liknande som vi kan ha i badrummet och ha lite småsaker i, men vi får väl se vad som hinns med...!

Nu ska vi till affären och handla lite, ha det så skönt i helgen nu mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: