Hakuna Matata

2010-02-06
16:58:46

Lördag /S
Halloj mina vänner!
Det är lördag, och det har hittills varit en mycket trist och händelselös sådan. Kan börja med att jag igår var lika tråkig då jag spenderade hela eftermiddagen/kvällen i soffan. När klockan närmade sig 21 gjorde jag lite nytta då jag fick ett ryck och ville skrapa bort tandstenen på Pepsis tänder. Jag gjorde ett försök i somras men då gick det inte alls då han inte låg stilla ens för en sekund. NU har han dock ätit Plaque off sedan i somras så jag räknade med att jag inte skulle behöva skrapa så mycket - något jag hade rätt i då jag fick bort tandstenen där den var som värst (hörntänderna). Kan förresten tipsa om Tradera om man ska köpa PLaque off då jag precis vann ett bud där på en stor burk för enbart 240kr inklusive frakt, en burk som vanligtvis kostar 399kr! Burken skickades direkt och den var plomberad så inget fuffens där, bara ett rent fynd :)
När det var gjort så gav jag upp och gick och la mig, klockan 21.45 en fredag... snacka om pensionärsvarning! Men är man sjuk så är man och jag inbillar mig att sömn är det allra bästa.

Väl uppe imorse så mådde jag lite bättre men den irriterande nästäppan kvarstår. Vi åkte iväg för att gå en promenix, valde att gå i en annan stadsdel för att slippa gå på de uttjatade rundorna här i området + att det kan vara kul att spana in nya bostadsområden som vi kan tänka oss att bo i då det med all säkerhet kommer bli en flytt även om vi blir kvar i stan efter Ts examen. På tal om examen så ledde promenaden till att vi lyckads spåna fram en idé som T kan göra som ex-jobb så han ska kolla upp lite med sin handledare under veckan.

Väl hemma igen återgick jag till mitt vågräta läge i soffan medan T åkte till några kompisar en liten stund. Ända sedan jag läste Twilight-böckerna så har jag varit lite lätt besatt av serien så för att stilla det så har jag böjat titta på filmen, men tyvärr äger jag den inte utan ser den online vilket är irriterande då den buffrar varannan minut men är man besatt så är man :p Men de två första filmerna i serien ligger nog överst på min önskelista...

Resten av dagen ska jag vila, ta ett skönt bad, och fixa middag som idag kommer bestå av en kycklingpaj förmodligen.

Hoppas ni andra har haft en lite mer spännande dag än mig!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: