Hakuna Matata

2010-02-13
23:49:00

Lördag /S
Hej mina vänner!
Idag hade jag min längsta sovmorgon på länge, jag vaknade inte förrön strax innan kl 11 och det var helt ofantligt skönt... sov verkligen djupt hela tiden vilket verkligen inte hör till vanligheterna för min del.
Idag har jag och darling spenderat några timmar på stan, väl där insåg jag dock att jag inte alls var särskilt sugen på shopping, men en tröja från rean på Esprit fick jag åtminstone med mig hem innan jag  gav upp, och T hade hittat några böcker.
Efter att ha ätit middag tillsammans så åkte T hem till en kompis för att titta på OS i skidskytte, något som var helt okej för min del då mitt intresse för OS är lika med noll, finns inte en gnutta intresse i mig till Ts stora förtvivlan. Med honom borta så var jag ju tvungen att göra något för att roa mig själv. Till min stora glädje så fick jag napp på en chansning jag gjorde när jag sökte på New moon på Icefilms! Så tillsammans med en Marabou och en Pepsi snarkandes nedanför fåtöljen har jag den senaste timmen eller två suttit och tittat på den andra filmen i Twilightserien, något jag verkligen längtat efter då jag precis såg den första filmen... Nu längtar jag desto mer efter att få se den tredje filmen.

Imorgon tror jag får bli en pysseldag. Det börjar bli lite rörigt här hemma så det känns som att en rensning är på plats. Under kvällen har jag också tagit tag i trimning av Pepsis päls så nu återstår bara hans bad i stort sett vilket jag också tänkte ta tag i imorgon. Efter det återstår bara en vända till hundtrimmet där de får raka hans öron igen så de blir lite lättare ...

Kommande vecka väntar ännu ett kvällsmöte på jobbet, det är tredje veckan i rad nu så man börjar bli lite trött på det, speciellt när man vet att ännu ett väntar nästa vecka eller den därefter då det är dags för årets första föräldramöte... Trots det så tycker jag ändå att det känns lite lättare på jobbet, dels på grund av känslan jag får av och till att jag verkligen känner mig "hemma" på jobbet och i min roll som förskollärare... jag kan självklart inte påstå att jag kan allt och känner mig fullärd men jag känner mig heller inte helt färsk och bortkommen som jag gjorde när jag var helt ny. En annan bidragande orsak till att det känns lättare är för att vi går mot ljusare tider, det kanske låter löjligt men det ger så mycket mer energi bara av att det faktiskt är ljust om eftermiddagarna när man åker hem från jobbet... som sagt vi går mot ljusare tider och jag längtar efter de dagar när solen skiner och värmer och man kan höra snön smälta genom takdroppar, eller den dag när man kan ta fram den tunnare jackan, eller hitta den första tussilagon... ja ni fattar...!

Nu ska jag se slutet på en annan film helt i min smak som visas på TV just nu, Becoming Jane....

Hoppas er helg varit bra hittills, puss på er!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: