Hakuna Matata

2010-08-25
21:18:42

Första jobbet sökt /S
Nu är det gjort, jag har sökt mitt första jobb i Karlstad! Det är med lite blandade känslor jag skickade min ansökan, dels med en viss spänning och förväntan så klart i hopp om att man kanske är rätt person för jobbet, men även med ett visst vemod då det trots allt kan innebära att jag lämnar min nuvarande arbetsplats, alla mina härliga kollegor, alla mysiga barn, de nybyggda fina lokalerna, en bra chef och allt det där... Sedan känns det lite skrämmande att söka jobb i Karlstad innan T fått någon tjänst där, jag vill ju inte flytta hem utan honom och det finns ju inget direkt att göra för honom till skillnad mot mig som alltid kan vikariera om han skulle få en tjänst innan mig...
Men nu är alltså första jobbet sökt och innan man får ett erbjudande om jobb så är det väl egentligen inget att oroa sig för antar jag!

Igår hade vi uruselt väder här på eftermiddagen/kvällen så jag och T roade oss med att åka och prova lite fler sängar. Men efter att ha provat 6-7 sängar på EM och sen ha alla andra sängar vi provat i åtanke så bestämde vi oss för att åka och prova vår favorit på sängvaruhuset SOVA för att se om den sängen faktiskt var så himla bra som vi hade för oss. Så vi provlåg den igen, tog hjälp igen för att se att det verkligen var en säng som är bra för oss och som inte bara känns skön. Precis som vi kom ihåg den så var den underbar, och enligt försäljaren så låg vi bra i den också, så vi kom fram till att det egentligen inte fanns mer att fundera på utan bestämde oss där och då för att beställa en, dels för att kunna få 1000kr i rabatt som gällde augusti ut och sedan för att vara säkra på att få sängen till kampanjpriset som de inte hade en aning om när det skulle ta slut, så hela kalaset slutade på 20 850kr, mycket pengar men jag tror att det helt klart kommer vara värt det i slutändan... så nu väntar vi på att 3-6 veckor ska passera så att de ringer och talar om att de har en säng att leverera.  Vi valde att köpa en 180cm säng så det ska bli intressant att se hur stor den egentligen kommer bli i vårt pyttelilla sovrum. VI har i alla fall mätt så att vi vet med all säkerhet att den får plats, men det är ju en sakt att uppleva den på en ritning och att verkligen ha sängen i rummet!

Så nu är det slut på sängletandet, nu ska vi istället inhandla sängkappa, lite nya breda lakan och börja fundera på sänggavel. Jag har egentligen redan hittat vad jag vill ha men jag tycker de är lite i dyraste laget då de är ganska simpla... vitt lantlig/romantisk stil så jag funderar på om man skulle göra ett försök att bygga en egen gavel i den stilen, och skulle det inte alls gå så bygger vi nog en vadderad gavel för det verkar ju vara superenkelt!

Nu kom äntligen älsklingen hem som har jobbat övertid, så nu ska jag ägna mig lite åt honom innan det är dags att sussa!

Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: