Hakuna Matata

2010-08-02
16:29:01

Första arbetsdagen avklarad /S
Då var det slut på det roliga... Imorse klockan 06.15 ringde klockan och det första ljud jag hör utöver telefonens alarm är regnsmattret mot vår fönsterruta... snacka om deprimerande! Hur som helst så kom jag iväg till jobbet där det var väldigt lugnt, hann växla några ord innan det var dags för mitt allra första inskolningssamtal. Samtalet gick okej men inte så mycket mer än det, kände mig ganska virrig och var lite dåligt inläst på vilken information föräldrarna skulle ha så jag var tvungen att bläddra i mina fuskpapper hela tiden... men men, så kan det vara, får helt enkelt se till att vara bättre förberedd nästa år! Förhoppningsvis kommer åtminstone själva inskolningarna att flyta lite bättre.

Första arbetsdagen blev väldigt lugn, vi hade bara 3 barn på två pedagoger på vår avdelningen och totalt 9 barn i hela huset på fem pedagoger, så barnen fick springa mellan avdelningarna medan vi vuxna försökte möblera och ställa rätt bland alla saker efter storstädningen som genomförts under sommarstängningen.

Det blev som sagt en lugn dag men det innebär inte att jag sitter här med massor av energi, om jag skulle följa min kropps vilja så skulle jag krypa under en filt och slumra till för cirka 30 minuter, men eftersom jag ska upp megatidigt imorgon så vill jag se till att jag är riktigt trött ikväll och somnar tidigt. Dessutom ska jag hem och baka tårta efter jobbet imorgon för att överraska T på hans 24-års dag som är imorgon. Så istället sitter jag här vi datorn för att hålla mig vaken i väntan på att T ska sluta jobbet. När han väl kommer ska vi ta med oss vovven och försöka oss på en joggingrunda i Rydsspåret då det är dags att börja mitt nya liv för säkert 100:e gången... Jag lyckades faktiskt hålla igång med joggandet åtminstone under semesterna 2 första veckor men sen kom jag av mig tyvärr... men som sagt, det är dags för ett nytt försök... känner att kläderna börjar sitta onödigt tajt igen och känner mig helt enkelt inte riktigt bekväm med de extra kilon jag lagt på mig sedan min förra viktnedgång. Irriterande nog så är vågens batterier slut så jag har ingen aning om hur många extrakilo det är vi pratar om :p

Hur som helst, ha det fint trots regnet!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: