Hakuna Matata

2010-08-28
00:10:41

är det inte sängfunderingar så är det gavelfunderingar /S




Nu när sängen är beställd så måste jag ju ha något nytt att fundera på som alltid :p Denna gång blir det en hel del sängrelaterade saker så som vilken färg sängkappan ska ha (måste ju skydda sängen från dregel som kommer flygande från den fyrbente då och då!), vad vi ska ha för sänggavel, hur sovrummet ska förvandlas till ett riktigt mysigt sovrum istället för det röriga sovrum kombinerat kontor som vi har idag.

Jag vet vilket stil jag vill ha på sänggaveln och jag har hittat flera kandidater men de kostar liiiiite mer än vad jag tycker att de är värda. Min förhoppning är fortfarande att sängen ska passa i en sängram då vi har hittat en som vi båda tycker jättemycket om, men jag tror tyvärr att madrasserna är alldeles för höga för att passa i en sängram.
Jag har kommit in i en fas när jag bara vill ha möbler i vitt eller eventuellt kanske svart, men allra främst vita möbler i lite "äldre" stil.

Nedan är de gavlar vi (=jag) fastnat mest för, fina men ändå ganska enkel stil på. Trots att de är enkla och inte så mycket material så kostar de mellan 5000-6000kr så jag har börjat fundilera på om man kanske (med man menar jag givetvis Tobbe) skulle göra ett försök att snickra ihop en egen sänggavel. Jag har tittat lite på vad det skulle kosta materialmässigt att bygga en sådan som den översta gaveln som nog är favoriten av gavlarna, och det skulle landa på runt 1000kr... men vi får väl se vad det blir. Det kommer inte köpas något eller byggas något förrän vi är säkra på att den inte får plats i en sängram då vi båda tycker att den längst ner är jättefin. En annan fin och ganska billig sängram är Ikeas Birkeland.


Nu ska lilla jag krypa ner i sängen och försöka vakna upp utvilad imorgon... måste säga att det ska bli ganska spännande att få en ny säng. Jag har nämligen en teori om varför jag alltid är så trött och det är helt enkelt att vår nuvarande säng är för liten så jag ovh T stör varandra i sömnen även om vi kanske inte alltid vaknar upp. Men nu är det bara några veckor kvar, sedan ska jag sova som en prinsessa!

Natti natt på er!






















Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: