Hakuna Matata

2009-09-22
20:56:03

Tisdag /S
God kväll på er!
I måndags när jag gick till jobbet var jag på riktigt bra humör, för nu var min kollega tillbaka från sin semestervecka och allt skulle vara som vanligt på jobbet. Inget ont om våra vikarier men de blir ändå tyngre att jobba när vikarierna inte är insatta i verksamheten! Min glädjekänsla förvandlades dock till en stor suck när jag väl kom till jobbet då infotavlan visade att min ena kollega vabbade och min andra var sjuk - så istället för att få jobba med mina kollegor så fick jag vara själv tills dess att en vikarie dök upp, och ja, det dök bara upp en.
Inte var det något bättre idag då de fortfarande var hemma, idag var det dessutom fler barn och flera av barnen var riktigt trötta och griniga idag så jag var helt slut när jag äntligen fick åka hem (efter en timmas övertid). Imorgon är det min tur att stänga och de dagarna brukar jag tycka är lite jobbiga och sega men jag gissar på att morgondagen kommer bli extra tung då mina kollegor är borta även imorgon. Om de inte är tillbaka på torsdag så kommer det ha gått två veckor då jag fått jobba med vikarier eller med en borta så det kanske inte är så konstigt att man känner sig sliten...

Igår var det ju dags för hundkurs igen. Pepsi var speedad till max och drog en del i kopplet + att han pep och skällde större delen av tiden. Trots hans energi så gick övningarna jättebra, något som han börjar bli riktigt bra på är att sitta fot, han sätter sig inte perfekt direkt men bara man upprepar kommandot så provar han sig fram tills han sitter perfekt, så det är riktigt kul faktiskt... Att gå fot funkar också ganska bra. Det vi fortfarande kämpar med är att lära honom att gå med slakt koppel och där går det mycket långsamt. Nästa gång sk vår tränare testa oss hårt på just den delen så det känns lite tungt. Han har inte berättat vad testen handlar om men han berättade att ett av testen hade varit att gå med en kopp vatten i handen, drar hunden så får man ju vattnet över sig så jag gissar på att testen under denna kurs är mindre roliga så det är fulkläder som gäller till nästa gång.

Imorgon ska jag försöka att finna energi till att baka en morotskaka som jag ska ha med på fredag då det är min tur att stå för fredagsfikat. Det är väl i och för sig ingen katastrof om man inte orkar baka för jag har köpt mackor och sen går det väl att köpa ett vanligt kakpaket. Det är faktiskt ingen som har haft med hembakat hittills så det är ju bara + i kanten om jag orkar ;)

I helgen är det Karlstad som gäller och det ska bli riktigt skönt att få komma hem. Är lite nyfiken på att få se mamma och pappas nyrenoverade badrum också som jag tror ser jättebra ut, det lär i alla fall vara en rejäl skillnad mot hur det såg ut innan...!

Nu är det dags att ta tvätten... Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: