Hakuna Matata

2009-09-27
21:39:59

Söndag och helgen i korthet /S
Hej på er!
Nu är vi hemma igen efter en skön helg hemma i Karlstad. Jag har egentligen inte tid att blogga, men det har jag inte imorgon heller så jag tänkte jag skriva en snabbis nu!
Fredag: hemfärd mot Karlstad. Väl framme kollar vi in mamma och pappas nya fina badrum. T tar bilen till sina föräldrar medan mamma och jag åker till syrran för en filmkväll med lite god mat.
Lördag: Jag, mamma och Pepsi åker upp till Sunne. Börjar med ett besök hos moster med lite fika. Därefter lunch hos mormor med mina mostrar och kusiner. Det blir en promenad i skogen och lite mer fika innan det är dags för hemfärd på eftermiddagen. På kvällen blir det till att snofsa till sig lite. Linda och J kommer och det blir lite prat och drickande vid köksbordet. J som är bakis drar sig hemåt när vi tar beslutet att åka mot stan. Jag är taskig och ber min kära sambo att avstå från en utekväll så att jag och L kan få en riktig tjejkväll. Vi åker ner till stan och börjar med varsin shots på Pitchers innan vi går vidare till Koriander där vi spenderar kvällen/natten. Hade riktigt roligt, men det blev en drink för mycket kanske - särskilt med tanke på att den inte ens var särskilt god! Hade dock som sagt riktigt roligt, dansade så mycket att sulorna på mina skor lossnade (eller kanske var det den usla kvalitén :p)!
Söndag: Vaknade upp vid halv tio med et lätt dunkande huvud. Min kära sambo öppnade fönstret så att jag skulle få lite syre och gav mig lite vatten innan han och mor tog med vovven på morgonpromenad. Under tiden hoppade jag in i duschen och vaknade till liv. Det blev frukost/fika med syrran och hennes lilla familj som kom över innan jag och T åkte ut till hans sommarstuga för att träffa hans familj. Väl där åts det middag och jag och Pepsi gick en längre promenad medan T och hans pappa tog upp båten för hösten. När klockan närmade sig 15 åkte vi hem till mamma igen där det blev fika med min andra syster och söta systerdottern innan det var dags att hoppa i bilen och åka mot Linkan!

En härlig helg med andra ord tillsammans med familj och vänner. Det som känns mindre roligt är att jag idag upptäckte en mystisk knöl på Pepsi... så nu är man lite smått orolig för vad det kan vara. Ska rådfråga kursledaren imorgon på hundkursen och förmodligen blir det även en veterinärundersökning inbokad - är ju orolig för att det kan vara tumör eller annat läskigt. Skönt nog så verkar han inte ha ont av den men det lugnar mig bara liiiite....

Dags att sova, hoppas ni haft en lika bra helg som mig!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: