Hakuna Matata

2009-09-14
17:38:06

Måndag /S
Då har en ny arbetsvecka rullat igång!
Det har varit en skön dag som gått relativt fort, men det beror väl på att jag har haft rätt mycket inbokat under dagen; först samling i min grupp, därefter Miniröris för 5-åringarna på förskolan, lunch, söva barn, rast och kartläggning av en av mina 5-åringars språk, mellanmål! Så mellan frukten imorse och fram till mellanmålet har det varit något på gång hela tiden men det har varit rätt skönt.

Mindre roligt var det på vägen hem när jag hämtat Pepsi hos dagmatten och lyckades fastna i en bilkö i en hel evighet då de höll på att lägga ny asfalt. Lite irriterande att man ska bli sen hem den dag då man verkligen vill hem fort. Ikväll är det ju nämligen hundkurs igen och jag hade gärna hunnit med en liten tupplur innan det är dags att ge sig iväg, men nu känns tiden för knapp för att jag ska kunna slappna av tillräckligt för att kunna somna till.

Nu ska jag ägna mig åt den otroligt trista aktiviteten att sitta och dela Pepsis favvogodis i fyra delar. Det han gillar allra bäst är nämligen Frolic men de bitarna är ju så stora att han skulle bli mätt på nolltid om vi ska mata honom med det de kommande två timmarna, så istället ska jag om sagt sitta och dela varje bit i 4 delar :(

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: