Hakuna Matata

2009-09-05
17:48:42

Lördag /S

Hola!
Igår var det studiedag för lilla mig - min första där jag fick delta som anställd, kändes rätt skönt. Förmiddagen ägnades åt att diskutera och prata om utvecklingssamtalen och hur de sett ut. Jag som aldrig hållt i ett utvecklingssamtal hade ju verkligen inget att tillföra i diskussionerna. Jag gjorde bara ett litet inlägg i diskussionen. Till lunch hade de lyxat till det med potatisgratäng och fläskfilé som smakade riktigt gott! Eftermiddagen var vi tillbaka på förskolan, vi fick dock inte jättemycket gjort under resten av dagen kändes det som - åts mest en massa godis :p

Väl hemma åt vi god mat med en kycklinggryta med kokosmjölk - såååå gott! Därefter blev det filmmys med filmen "Milk" som jag kan rekommendera, tyckte den var riktigt bra men jag gillar ju nästan alla filmer som är baserade på verkliga historier.

"Milk" handlar om Harvey Milk som under 1970-talet var den första öppet homosexuella man som valdes till ett politiskt ämbete. Man får följa hans kamp och samtidigt få en känsla av den tidens förtryck av de homosexuella. Sean Penn var superbra i rollen.

Idag vaknade vi tidigt på grund av att vi numera har en morgonpigg vovve, så när klockan var halv 7 började han pipa och ville att vi skulle vakna. Jag kastade ut honom i hallen men det hjälpte föga då han fortsatte att pipa. Efter en stund blev han nog tyst för jag lyckades i alla fall somna om en liten stund.
Efter frukosten åkte jag och T ut till Tornby då jag skulle lämna tillbaka mina nya walkingskor, efter att ha gått i dem här hemma kändes de nämligen inte helt bra. T skulle också lämna tillbaka sina walkingskor då de efter bara en månad hade blivit slitna i fodret. När vi ändå var där så passade vi på att leta nya skor och tro det eller ej men vi lyckades faktiskt hitta ett par nya skor båda två, det pinsamma är att det är exakt samma modell. Som tur är så är de i helt olika färger eftersom det är herr- och dammodell. Nu har vi gått 5kms rundan på Ryds motionscenter i våra skor utan att ha fått några skavsår eller andra ömma skador så de passade perfekt!
Ikväll ska T iväg och grilla med sina kompisar så jag ska nog passa på att se någon riktigt tjejig film och kanske trycka i mig en kebabtallrik från pizzerian till middag.

Ha en fortsatt skön helg!!



Mina nya skor!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: