Hakuna Matata

2009-09-19
10:55:09

Lördag /S
Hej på er!
Idag är det lördag och det är såååå skönt! Min fredag var inte lika skön, till att börja med var det min tur att stänga på förskolan och för det andra var det fotografering som stod på schemat och att fotografera barngruppen var inte särskilt lätt då en del skrek och grinade och var jätterädda för fotografen och att stå/sitta still är inte så lätt för alla barn. I slutändan tror jag dock att han lyckades få några bra kort på oss. Den korta stund som själva fotograferingen varade slukade dock massor av energi från lilla mig så när jag väl kom hem kl 18 var jag helt slut. Vi försökte mysa med lite film och godis men det slutade med att jag somnade i soffan innan klockan hade hunnit bli 22 så jag gav upp och gick och lade mig istället och det var så jäkla skönt.
Vet inte om jag berättat att vår söta vovve är hemsk på morgonen nu för tiden? När han vaknar så vill han att alla andra också ska vakna så han piper, hoppar upp mot sängkanten och stirrar på mig i försök att få mig att vakna, hoppar runt i sin säng and so on... han är allt annat än lugn. Det jobbiga är att han gärna vaknar innan kl 7, och det finns inga undantag så som att ta sovmorgon när det är helg. Imorse var han i alla fall hyfsat lugn så det belönade jag med att gå upp direkt när jag vaknade 8.40 så han inte skulle behöva pipa och hålla på.

Väl uppe så hoppade jag i joggingkläderna och tog med honom på en joggingrunda. Det blev både jogging och gång men  de sträckor som jag joggade så gick det ganska fort för att vara lilla mig. Jag lät honom springa lös en längre del av sträckan och som vanligt när man joggar med honom så håller han sig faktiskt bredvid mig i stort sett hela tiden, får bara säga till honom någon enstaka gång. Vi tränade också på att gå fot när han gick lös och även det gick bra, så när vi väl kom hem igen var jag på bra humör!

Idag är det shopping som står på schemat, det är dock rätt trist shopping då jag tänkt köpa extraljus till bilen då mitt helljus lyser rakt fram och i stort sett ingen annanstans - lite läskigt att inte se något åt sidorna när man kör längs skogsvägar. Har redan pratat med svärfar som sagt att han kan hjälpa oss så förhoppningsvis kan vi få på det när vi åker hem nästa helg. Utöver det skulle jag gärna vilja ha ett par vindbyxor... jag har insett att jag nu har kläder för jogging för alla årstider men inga sköna byxor att gå i, visst kan man gå i mina joggingtights men hur sköna de än är så känner man sig inte så snygg att man vill gå i dem då det verkligen smetar åt...
Men så mycket mer än det lär knappast pengarna räcka till, det är skönt att det snart är lön igen....!

Hoppas ni får en skön solig dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: