Hakuna Matata

2009-10-27
15:57:03

Tisdag /S

Äntligen en dag med sol!! Det känns som att det är jättelängesen vi hade en dag där solen fick titta fram, men det är det kanske inte... Jag har i alla fall passat på att njuta av det genom att ta med Pepsi på en långpromenad. Eftersom vädret var så fint så passade jag på att stoppa ner kameran i fickan också för att fota min goding i solen. Jag blev faktiskt riktigt nöjd bilderna, och återigen kände jag mig supernöjd med min kamera :)
Dagen på jobbet har varit helt okej, barnen var dock konstant ovänner med varandra kändes det som då de tjafsade om något hela tiden, och jag gäspade hela tiden på grund av att jag sov sisådär inatt, men eftersom jag slutade tidigt så gjorde det inte så mycket.
Min söta kollega S hade köpt varsin höspresent till mig och vår andra kollega som innehöll en söt liten figur som ska få bo i något av mina fönster sen till våren.

Just nu är jag liiiiiiite spänd inför morgondagen, inte mycket men av och till så känner jag av fjärilarna i magen när jag tänker på det... det är nämligen dags för mig att hålla i mitt allra första utvecklingssamtal. Det är ju ingen big deal direkt men som sagt lite spännande känns det!

 


Resultatet av dagens promenadbilder


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: