Hakuna Matata

2009-10-04
21:14:54

Söndag /S
Hej!
Hoppas alla mår bra och har haft det bra i helgen trots blåst och regn som härjat i åtminstone Linköping. Helgen blev inte som jag planerat men ändå bra! Igår blev det en heldag på stan och idag har jag dragit med mig T ut till Tornby och vandrat runt i butikerna där vilket var riktigt mysigt.
Jag fick med mig en klänning och ett linne hem, klänningen är istället för den jag köpte igår då jag kom fram till att spetsklänningen är lite för tråkig så den ska lämnas tillbaka! Klänningen jag köpte idag var enkel men ändå snygg så att man kan ha den när man ska ut eller vara uppklädd i allmänhet. Om jag hade fått som jag velat hade jag även fått med mig ett par stretchjeans hem för 199kr som jag provade men tyvärr fanns det ingen knapp i dem jag provade och min storlek var slut i de andra färgerna. Får väl spana efter de jeansen i stan istället när jag ska lämna tillbaka klänningen!
Väl hemma blev det lite lunch med rester från gårdagen från thairestaurangen och det var minst lika gott idag som igår. Efter att ha slappat lite efter maten så bestämde vi oss för att ta med Pepsi på en cykeltur för allra första gången då vi båda var lite för trötta för att orka med en långpromenad. Precis som jag anat så gillade Pepsi vår lilla runda men han är lite farlig då han i stort sett drog cykeln hela tiden, han galopperade på i full fart så T fick bromsa in honom. Rundan gick i alla fall bra, Pepsi hade roligt och blev uttröttad och T klarade sig utan att dunsa i backen.
Under eftermiddagen/kvällen har vi käkat lasagne och därefter har jag slappat vid Tvn medan T pluggat. Jag sitter just nu och tittar på min film Marie -Antoinette som jag köpte för några månader sedan men den är snart slut och då ska jag krypa ner i sängen och sussa sött :)

Hur som helst, kontentan av det hela är att jag har haft en bra helg, det känns som att jag hunnit med en hel del roligt samtidigt som det varit en massa härligt helgmys med min kära sambo och vovve...

Natti natt på er, hoppas ni får en bra start på veckan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: