Hakuna Matata

2009-10-11
11:45:28

Söndag /S
God förmiddag på er!
Det blev aldrig någon filmkväll igår, T fastnade framför filmen Snatch som visades på TV men tyvärr var inte jag lika intresserad så jag satt mest och surfade på datorn. Idag fick jag en sovmorgon då kära sambon tog sig an Pepsis morgonpromenad så att jag skulle kunna få ligga kvar i sängen.
Nu har vi precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Jag tänkte bege mig till Skokanonen idag för att titta på skor och kolla lite andra affärer medan T sitter hemma och tentapluggar. I övrigt så har jag tänkt försöka plocka och städa lite här hemma idag + byta gardinerna i sovrummet då det är dags att ta ner de somriga gardinerna och sätta upp något som är lite mer passande hösten.
Innan dagen är slut måste jag också ha förberett onsdagens medarberatsamtal.

Något trist med denna helg är att jag tydligt känner hur en förkylning kommer smygande. Det började med riktiga nysattacker i fredags och imorse när jag vaknade hade jag lite känningar i halsen. Jag hoppas att det vänder så att jag slipper bli sjuk nu när jag planerat hemresa och att ta ledigt nästa måndag för att få långhelg :/

Hoppas er helg varit bra och att ni får en skön söndag....!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: