Hakuna Matata

2009-10-14
21:52:00

Onsdag /S
God kväll!
Idag vaknade jag upp och kände andas genom min näsa helt utan problem och det var såååå skönt! Snoret har hållt sig borta i stort sett hela dagen och jag har känt mig pigg så kanske har min förkylning vänt och är på väg bort :)
Idag hade jag mitt medarbetarsamtal som jag gått och varit så nervös för de senaste dagarna, men precis som det brukar vara så gick det mycket bättre än vad man tror att det ska göra. Vi pratade på i 45 minuter, han tyckte de mål jag satt upp lät bra och han tipsade mig om vad jag kunde söka för fortbildningar och att fortbildningarna kunde handla om att bara läsa en bok så det kommer jag nog göra. Det känns nästan som ett måste då ett av mina mål är att jag ska arbeta med konflikthantering i min grupp och det är inget område som jag känner mig särskilt påläst på så jag kommer nog behöva leta lite litteratur.
Efter samtalet återgick jag till barngruppen någon timma över lunch innan det var dags för mina 2,5 planeringstimmar som jag ägnade åt att reflektera över medarbetarsamtalet och försök organisera mina tankar kring hur jag vill ha det i min barngrupp. En stund ägnades också åt att leta rim och ramsor som jag skrev ut och laminerade så att de ska finnas lättillgängliga när jag ska introducera dem för barnen - det är ju så mycket lättare att ta fram ett litet kort än att bläddra fram det i anteckningsblocket varje gång!
Det var min tur att stänga idag och då en förälder var sen så var jag också sen när jag skulle hämta Pepsi hos dagmatten - som tur var så hade hon inget emot den extra stund som de fått spendera tillsammans.
Kvällen har ägnats åt TV-tittande och surfande på nätet + ett telesamtal till pappsen för att prata extraljus till bilen. Jag har hittat ett par billiga som fått bra testresultat men nu hittar jag ingen återförsäljare! Ska svänga in på Swedol där jag tror att de kan finnas så ni kan väl hålla tummarna åt mig för jag är trött på att leta ljus nu!

Imorgon väntar en låååång dag. Jobb mellan 7.30-16.00 och personalmöte mellan 17-19.

Nu ska jag se de sista minutrarna på Greys anatomy och sen ska jag nanna! Natti natt....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: