Hakuna Matata

2009-10-19
13:41:44

Måndag /S
Då var det måndag men till skillnad från andra måndagar så har jag varit ledig idag och befinner mig fortfarande på Värmlands marker där vi spenderat helgen.
Vi åkte hit i fredags och var framme vid 17 efter en lång tråkig och regnig bilresa. Väl framme åkte vi iväg och kollade samt köpte (äntligen!) extraljus till bilen. Det slutade med ett par ovala lampor från Biltema som bara kostade 360kr/paret. Lördagen blev det shopping hela dagen. Det började med en sväng ut tilll Skohuset kl 10, hem för lite fika innan jag och mamma åkte och kollade in tyger på Lamberget och sedan direkt till Bergvik. Det blev inga gardiner men däremot hittade jag ett par vinterskor till jobbet och ett par skinnstövlar att ha när jag går ut :)
på kvällen hann jag snabbt säga hej till moster som kom på snabbvisit innan jag var tvungen att åka till Norrstrand där Ts föräldrar bjöd på middag. Efter några timmar där bar det av hem igen där mina systrar väntade på mig då vi bestämt oss för att gå ut. Det blev en helkväll på Koriander, lite tunnt med folk till en början men sen vart det riktigt bra, var dock en usel DJ!!Kvällen blev dock helt okej, slutade dock sisådär då vi hamnade precis intill ett knytnävsslagsmål när vi stod intryckta i ett hörn... Söndagen blev det montering av extraljus och middag och tårta här hemma för att fira mamma som fyller år idag. Kvällen spenderades på Norrstrand med Ts föräldrar och sedan ute i skogen med pappa för att ställa in extraljusen rätt. Jag kan meddela att jag fick ett mycket bättre ljus än tidigare så det var helt klart värt de futtiga hundralapparna!

Nu ska vi käka och sen är det dags att åka till Linköping, vi vill komma iväg i tid då det är hundkurs som gäller som vanligt för oss på måndagskvällar!

Hoppas alla haft en bra helg och start på en ny arbetsvecka... :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: