Hakuna Matata

2009-10-11
15:41:53

Hola! /S
Hej på er!
Nu är jag hemma igen från min lilla runda i lite affärer. Jag kollade på skor, massor av skor men hittade inga som jag gillade som kan passa för utekvällar och liknande. Jag hittade i alla fall ett par (otroligt fula) vinterskor som jag funderar på att köpa till jobbet, de var gummerade på hela foten vilket känns smart när man ska stå ute i snön, det fanns också gott om plats att röra på tårna även när jag provade med sockar i, att de dessutom bara kostade 250kr gjorde det hela bara ännu bättre. Jag vill dock kolla in utbudet lite mer i Karlstad innan jag slår till. Förutom att kolla på skor tittade jag även in på Klädjätten och kollade in deras utbud. Klädjätten är en sån affär där man hittar otroligt mycket fula och tantiga kläder, men om man letar noga så kan man hitta några enstaka plagg som är riktigt fina och så var det också idag för det slutade med att jag köpte en t-shirt och en stickad väst som jag tror kommer bli supermysig nu när det börjar bli kyligare ute.

Innan jag åkte tillbaka hemåt gick jag in på zoobutiken Fyra Tassar för att rådfråga dem lite gällande hundfoder då vi börjar närma oss botten på Pepsis nuvarande säck med hundfoder. Just nu äter han Friskies som det egentligen inte är några större fel på, men ibland är avföringen lite lös + att han inte verkar bli helt mätt på det. Sen är det väl trots allt en viss skillnad kvalitetsmässigt mellan de billigare och dyrare fodren.
Hur som helst så tittade jag på lite olika foder, jag sa att han nu åt ett billigt foder och att jag ville prova ett kvalitetsfoder som inte fick vara alltför dyrt.
Det hon tipsade om var iams hundfoder som var ett billigt kvalitetsfoder, jag tror att 15kg kostade ca 399kr vilket jag tycker är helt okej! Sedan visade hon mig också Eukanuba och Pro Plan som tydligen var populära foder men så länge det är jag som ensam står för alla kostnader för Pepsi så känns det fodret lite för dyrt. Så förmodligen kommer det inhandlas en liten säck med iams hundfoder för Pepsi att testa...

Nu är det dags för middag som idag består av hemmagjorda hamburgare :)


Kommentarer:
#1: Jennie

Hej.

Läste ditt inlägg ang Iams.

Hur fungerade det på din hund? Jag är lite nyfiken men då man söker om Iams dyker hela tiden texter om hur hemskt det är bland deras tester mm.

På Foderbilen kommenterar folk hur bra det är till deras hundar.

//Jennie

2011-12-31 @ 05:30:24
#2: Sandra

Hej!

Det slutade med att jag aldrig testade Iams så jag kan tyvärr inte uttala mig om det fodret. Jag valde istället att prova Specific, och det har funkat bra så det äter han fortfarande!

2011-12-31 @ 16:28:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: