Hakuna Matata

2009-11-26
21:18:28

Torsdag /S
Hallå mina vänner!
Mina inlägg kommer inte så tätt längre men det har sin förklaring. Dels så har T haft kopiöst mycket att plugga så han har behövt tillgång till sin dator och min dator går inte att koppla upp till internet längre. En annan anledning är att vårt trådlösa modem har lagt av så nu måste vi plocka fram nätverkssladden varje gång vi ska in på nätet vilket ibland känns som en alldeles för jobbig aktivitet :p särskilt nu när den verkligen måste plockas bort varje dag eftersom hantverkarna kliver fram och tillbaka i hallen.

Nu börjar den här arbetsveckan närma sig slutet och det är jag såååå glad för, det har verkligen varit tufft och mitt humör eller tålamod har varit allt annat än på topp. Pricken över i:et kom idag när jag återvände till förskolan efter en heldagsutflykt till stadsbiblioteket med 5-åringarna. Jag är trött, på dåligt humör och när jag kommer in hittar jag ett meddelande till mig där det står att en pappa vill att jag ska ringa och tala om ifall hans barn har ätit någon frukost på morgonen när hon kom(?!?!?!?!). Som tur var så var min reaktion bara att skratta, något jag gjorde ganska länge tillsammans med min kollega... Något telefonsamtal blev det dock inte! Jag hade fullt upp och det fanns ingen anledning till att inte den informationen kunde vänta tills barnet blev hämtat då vi sedan frukosten hunnit med att äta både frukt, lunch och precis skulle sätta oss och äta mellis, så mat hade hans barn uppenbarligen fått!
Jag blev på lite bättre humör när jag fick nästa meddelande om att min ena kollega kommer imorgon, det känns extra skönt med tanke på att det var vår avdelnings tur att ha planering i 3 timmar och vad fasen hittar man på om man sitter helt själv, särskilt med tanke på att jag hade planering igår och inte hade något mer som behövde göras för tillfället.
Imorgon är det dessutom fika och min tidiga fredag så det kan helt enkelt inte bli en dålig dag :)

Vi har redan vissa planer för helgen, imorgon blir det snabbfika hos mamma och pappa fram till 19.00 då det blir middag ute i sommarstugan med Ts föräldrar och där vi förmodligen också kommer spendera natten. På lördagen är det kalas i Sunne då min mormor fyller 75år, så det blir släkt och mat för hela slanten på lördagen skulle jag tro. Efter att ha kikat in på bloggen ser jag dock att min kära buddy glömt nämna för sin buddy att hon ska till Karlstad, och då jag KRÄVER ett möte under helgen så blir det tillbaka till Karlstad på lördag eftermiddag/kväll.

Nu har de förresten börjat med vårt badrum. Jag och T var helt fascinerade under frukosten i onsdags när vi såg dem riva ut hela vårt badrum på vad som kändes som 5 minuter, Pepsi var mer chockad. Han är ALLTID först i kopplet men på väg till bilen den morgonen så fick jag DRA med honom coh hos dagmatten hade han undersökt varje rum noga, förmodligen för att se så att inga onda hantverkare gömde sig någonstans. Vi får väl se hur det går imorgon då han och Tobias ska vara hemma med hantverkarna hela dagen
Något som är skönt är att vi har kvar toaletten som vi kunnat använda men jag antar att den ryker när som helst. Det ska i alla fall bli skönt att komma hemifrån i helgen då vårt hem ser ut som ett jäkla bombnedslag för tillfället!

Imorgon bitti ringer klockan redan kl 5.00 så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sussa sött... puss på er, ha det så bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: