Hakuna Matata

2009-05-07
10:31:33

Torsdag /S
Hej!
Idag tog jag en liten sovmorgon, dock inte en jättelång då jag måste kunna sova tidigt ikväll så jag orkar upp tidigt imorgon bitti när jag ska med bussen kl 7.
Idag är det träning, plugg och GPS-jakt som står på schemat. Jag hittade en GPS på nätet igår till ett rimligt pris som innehåller det jag vill ha, och det är ett känt märke. Så idag ska vi åka och kolla på en så vi ser om menysystemet verkar bra och gör det slänger vi in en beställning på en sådan ikväll så att jag får hem den snart och kan lära mig den innan T åker hem för sommaren.
Vad gäller plugg så ska jag förbereda mig inför morgondagens gruppredovisning, den första examinerande uppgiften för den här kursen.  Jag tror det kommer gå bra, det enda som känns sådär är att det är en Powerpoint-redovisning och man vet ju att tekniken har en förmåga att strula vid de sämsta tillfällena!

Någon gång under förmiddagen ska jag ta mig ut på en joggingrunda också, måste bara vänta på att frukosten ska sjunka ordentligt innan jag ger mig ut.

Ha en bra dag!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: