Hakuna Matata

2009-05-28
17:03:31

Torsdag /S
Hej på er denna regniga och blåsiga torsdag!
Den här dagen har varit lite läskig.... imorse när jag åkte till jobbet vid 7 så såg jag att man spärrat av en bit vid cykelbanan där jag brukar jogga. Jag tänkte inte jättemycket på det förrän jag upptäckte en stor polisbuss några bilar framför mig då jag insåg att något faktiskt förmodligen hade hänt. Ännu en stund senare ringer min mobiltelefon och då är det pappa som berättar att man jagar en mördare i mitt bostadsområde då en kvinna blivit mördad inatt!!!!! Hur läskigt är inte det.... jag joggar verkligen alltid den vägen, och jag har hört att man har en misstänkt och att han bor här på området...men om det stämmer eller ej vet jag inte...

Hur som helst.. det har varit en blöt och kall dag... jag har kommit till insikt med att vantar i skiftet av maj/juni inte är en dum idé. Jag höll på att frysa fingrarna av mig efter en timme utomhus så till slut var jag tvungen att fråga om någon hade vantar att låna ut vilket de hade som tur var...! Jag vet inte varför men den här dagen har känts låååång, känns lite jobbigt att tänka på att det är jag som stänger imorgon då det blir ännu en lång dag, men förhoppningsvis så kanske föräldrarna slutar tidigare när det är fredag?

Just nu sitter stackars T och skriver tenta, ännu mer synd är det om honom med tanke på att han har en tenta i en annan kurs imorgon.... och ÄNNU mer synd är det om honom då han har ÄNNU en tenta i början på nästa vecka... Jag fattar inte hur han orkar, jag tycker att mina kurser har varit jobbiga ibland men det är ju inte i närheten av vad mycket han har!

Nu ska jag göra precis samma sak som jag gjort hela veckan, det vill säga lägga mig i soffan och vänta på att T kommer hem. Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentar:
#1: Linda

Jag sa ju att det var ett mördar ställe... :/

2009-05-28 @ 19:08:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: