Hakuna Matata

2009-05-19
10:40:58

Tisdag /S
God morgon på er!
Idag är jag trött, det blev lite senare igår än vad som var tänkt men det spelar ju egentligen ingen roll eftersom jag är ledig... jag försöker verkligen att njuta de här sista lediga dagarna som student, för från och med fredag är det ju heldagar som gäller från måndag till fredag, vecka efter vecka.... jag tror jag kommer sakna mina studentdagar relativt snabbt med många lediga dagar även om jag är oerhört glad för en fast tjänst med lön varje månad.

Även om jag inte har lektioner så har jag ju min tråkiga artikel att skriva, och den ska jag fortsätta med idag och försöka att komma så pass långt att jag definitivt blir färdig imorgon. Jag tror inte att det ska vara några större problem då jag snart kan börja med diskussionsdelen och där kan man ju ordbajsa ganska rejält så det brukar gå ganska fort.
I övrigt så ska jag träna idag... jag MÅSTE träna idag. Jag har ätit så onyttigt den senaste veckan, och inte blev det bättre av att vi besökte Cloettas fabriksbutik och nu har godis lite här och var i skåpen hemma. Så träning känns absolut nödvändigt!

Nu ska jag se klart på ett gammalt avsnitt av Greys anatomy som visas på TV, så bra serie, sen är det plugg som gäller!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: