Hakuna Matata

2009-05-31
11:37:43

Söndag /S

Då var söndagen redan här!
Det känns lite tungt att de lediga dagarna passerar så himla fort för jag hade inte haft någonting emot ännu en ledig dag, man hinner liksom inte med allt man vill och hade tänkt riktigt!
Igår spenderade jag i alla fall första halvan av dagen ute i Tornby där jag sprang runt i massor av affärer utan att hitta en enda bikini som jag ville ha! Det största problemet var att urvalet inte var särskilt stort, nästan alla bikini hade trekantsöverdel och det vill jag inte ha. Men jag ger inte upp, jag vill verkligen ha en ny bikini! Någon klänning till personalfesten hittade jag inte heller så jag bestämde mig för att ta en klänning som jag redan äger. Shorts provade jag också, hittade ett par till ett perfekt pris, perfekt längd och perfekt i materialet (lagom tjocka) men de var rutiga och jag vill ha enfärgade, är lite lättare att matcha överdelar till det... Nu i efterhand ångrar jag dock att jag inte köpte några då de trots allt var sköna... så jag kanske svänger förbi någon dag i veckan och inhandlar ett par i alla fall... Det var dock inte de mest ideala att ha på jobbet då de var väldigt ljusa, och det är kanske inte så lyckat med tanke på att man sitter en del i sandlådan eller åtminstone har sandiga barn i knät... men då har jag i alla fall ett par shorts att ha hemma.

Tiden ute i Tornby tickade på fort och klockan hann bli 3 innan jag var hemma. Då hade även T kommit hem från universitetet så jag började förbereda vår grillkväll. En timma senare var vi på väg! Vi var inte direkt ensamma vid slussarna men vi lyckades hitta en mysig plats där vi var relativt ensamma... tyvärr blåste det lite där så det var för kallt för att ligga i bikini. Men det gjorde inte så mycket, vi fick i alla fall en mysig kväll med god mat och härlig utsikt, och vi kom hem alldeles lagom till Robinsonfinalen! På tal om det så måste ni väl ändå hålla med mig om att det vore roligare om man hade fått se Jarmo som vinnare...?! Men men, nu blev det inte så....

Idag sitter T återigen på universitetet och tentapluggar. Själv har jag förberett mig för någon timma i solen genom att smörja mig med min nya solskyddskräm. Jag brukar sällan vara så noga när jag solar men det är ju första gången för i år som jag solar ute så det kändes som att det var bättre att ta det säkra före det osäkra. Så nu ska jag snart gå ut och njuta av solen på någon gräsplätt här ute...
Senare i eftermiddag och ikväll ska det lagas mat, pluggas och städas. Idag SKA jag också träna.... jag har inte tränat sedan förra torsdagen så det är verkligen på tiden! Vi får se om det blir någon joggingtur eller ej (tycker fortfarande tanken på att jogga själv är läskig efter mordet som skedde här i området i veckan) men jag ska i alla fall köra ett styrkepass... så att jag inte tappar det jag byggt upp!

Ha en superhärlig söndag...!
WARP W KNEE SHO WS092 KHAKI GREEN/CHECK
WARP W KNEE SHO WS092 WHITE/CHECK

Att köpa eller inte köpa... det är frågan!

Om någon är intresserad så finns de i alla fall för 199kr på Stadium och de slutar precis ovanför knäna...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: