Hakuna Matata

2009-05-27
18:59:16

Onsdag /S
Hej på er!
Har ni lika blåsig hos er som vi har haft idag?! Här har det nämligen blåst kopiöst mycket, dagen började så härligt när jag klev in på förskolans gård och det kommer världens sandmoln emot mig och jag hade preciiiiis vräkt på med försvarets hudsalva på läpparna så ni kan ju tänka er resultatet av den kombinationen! Jag hade även tvättat håret under morgonen och att stå ute i sådan storm med nytvättat hår är inte heller så bra kombination, åtminstone inte när det handlar om mitt hår som mer och mer liknar svinto med världens volym!

Som tur var så spenderade vi faktiskt större delen av dagen inomhus trots det soliga vädret då blåsten blev alldeles för jobbig. De minsta stackars barnen fick springa och jaga sina solhattar hela tiden eller också stod de och grina för att hatten blåst av huvudet...
Just nu går jag och väntar på min förkylning som lär dyka upp som ett brev på posten när som helst... idag fick jag nämligen tre rejäla nysduschar över hela mig (huvudet inkluderat) och i slutet på dagen så kom K och gav mig en avskedskyss mitt på munnen (hann inte vända kinden till). Jättegulligt gjort men till saken hör att han gått med två illgröna ränder under näsan konstant sedan i måndags!
Idag var det min tur att stänga för första gången, jag kom dock ganska lindrigt undan då städerskan hann komma så jag slapp larma. På fredag är det dock min tur igen då jag lovat att stänga istället för en annan tjej, och jag antar att jag inte kommer ha samma tur den gången.

Nu ska jag lägga mig på soffan... ska bli såååååå skönt....!!

PS. By the way så kan jag meddela att T fick sommarjobbet!! Verkar dock vara sisådär med deras krav och regler men det är ju pengar i alla fall. En sjuk regel är dock att han inte får betalt om han inte lyckas sälja något under en månads tid...riktigt dåligt men han ska ge det en chans i alla fall! DS.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: