Hakuna Matata

2009-05-20
10:45:31

Onsdag /S
Hej¨på er!
Idag regnar det ute igen, det har varit ganska gott om det den senaste tiden. Men jag klagar inte, vår lilla gräsplätt vill nog ha det då det är lite glest mellan grässtråna. Så länge man är ledig och slipper gå ut så kan det vara rätt mysigt att höra regn som smattrar mot fönsterrutan. Idag kände jag dock att jag hoppas det här var sista regndagen på länge, för att stå ute i regn är ingen höjdare precis! Vi har i alla fall köpt hem impregnering till regnkläder så att jag inte går och blir blöt när jag står ute på förskolan, tyvärr har jag bara flaskan hemma, har inte använt den ännu, men jag ska göra det nästa gång vi har tvättid.

Just nu sitter älsklingen på anställningsintervju i stan, det är ett säljarjobb men tyvärr visste han inte så mycket mer än det då han har sökt tre olika säljjobb med helt olika arbetsuppgifter och han visste inte vilket det var han skulle intervjuas för! Ena jobbet skulle man åka runt och stå och sälja i varuhus och liknande, sen var det ett telefonförsäljarjobb dagtid, och det andra kvällstid. Men vilket det än är så hoppas vi självklart på att han får det, pengar är ju pengar!
Nu ringde han! Intervjun hade gått bra men han som skulle intervjua honom var inte där så han fick prata med någon annan + att han måste tillbaka på måndag för att prata med den han skulle pratat med. Känns ju lite skumt men han som han blivit intervjuad av idag hade varit väldigt positiv, särskilt när han hörde att T utbildade sig till dataingenjör då de behövde datakunnigt folk tydligen.... så det låter som att det förmodligen kommer gå bra :) 

Idag är jag jättesugen på att baka, och då menar jag baka mycket! Både bröd, bullar och kakor... men allra först borde jag sätta mig med artikeln. Just nu finns dock ingen lust till det alls.... jag hoppas på att den ska kännas bättre idag, jag mailade den till en kurskompis igår och bad henne läsa den och hon skrev tillbaka att hon tyckte att den var jättebra så den kanske inte är lika usel som jag tyckte? Men jag måste i alla fall gå igenom den ordentligt idag...
Imorgon förmiddag kommer Ts familj så jag måste även ta ett varv med dammsugaren och städa i badrummet + att jag ska laga mat idag igen, vill nämligen slippa laga mat på fredag efter jobbet då jag tror jag kommer vara sjukt trött efter alla nya intryck. Så med andra ord har jag lite att göra idag...!

ha en bra dag!

Kommentar:
#1: Linda

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ännu. Jag kommer ha fullt upp den helgen så jag kan inte lova något...

2009-05-20 @ 11:09:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: