Hakuna Matata

2009-05-20
23:18:05

Marley & me /S
Hej på er!

Imorgon är det ledigt så idag blev det filmmys här hemma och jag fick göra filmvalet. Så vi såg på filmen Marley & me som jag velat se en längre tid.


Marley and me handlar om Josh och Jennifer som är gifta och när de köper ett hus med ett extra rum så vet Josh att snart ett barn på gång, för att skjuta upp barn lite på framtiden köper Josh en hund till Jennifer i present. Hunden Marely visar sig dock inte vara en vanlig hund och han blir kallade världens värsta hund. Trots det dåliga uppförandet så är det Marley som håller denna familj samman. Vi får följa med detta par genom en dal av livet höjdpunkter och deras lågpunkter.

Filmen var inte riktigt lika rolig som jag trodde men den var ändå mysig. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, men det är i alla fall en film för alla människor som tycker om hundar det allra minsta. Man får helt enkelt följa paret Grogans liv tillsammans med Marley från det att de skaffar honom fram till den sorgliga dagen då Marley dör. Just de scenerna var riktigt jobbiga att se då jag tänkte på min älskade vovve som vi avlivade i januari då han blivit så gammal att han inte orkade med mer.... Många tårar blev det i alla fall, så mycket att snoret började rinna, så jag är glad att vi såg filmen här hemma i vardagsrummet och inte på en biograf!

Nu ska vi nanna, imorgon förmiddag kommer Ts familj. Innan dess tänkte jag göra ett försök att hinna med att träna om vädret tillåter.

Hoppas ni haft en bra dag, natti natt på er...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: