Hakuna Matata

2009-05-13
19:01:10

It´s not getting better... /S
Idag har jag verkligen inte pluggat något alls och den panik som kom krypandes tidigare idag börjar växa till en klump i magen...
Jag har mailat kursansvarig i hopp om att hon skulle kunna svara på lite frågor jag har om uppgiften och därmed skulle mina problem försvinna, men nu lever jag ju inte i en drömvärld utan i den bistra verkligheten med en kursansvarig som är rätt blåst så även om jag fick ett mailsvar så innehöll det inte direkt svar på mina frågor.
Men nu har jag fem lediga dagar om jag räknar bort helgen då mamma och pappa kommer och nästa torsdag då Ts föräldrar kommer, så nu gäller det väl att bara börja imorgon, för bara man väl börjar skriva så brukar det ju för det mesta flyta på ganska bra sen....
Och blir det inte som kursansvarig vill i slutändan så får hon fasen skylla sig själv för de har inte gått igenom hur en vetenskaplig artikel ska se ut, och i svaret jag fick skrev hon att det var som examensarbetet fast lite annorlunda(?!?!), och jag har frågat specifikt om balansen mellan argument för och emot måste vara jämn, men hon valde att inte svara så då får hon alltså skylla sig själv om balansen blir ojämn!

Nu ska jag ta en promenix med min älskling och sen ska jag dämpa min inre stress genom att trycka i mig choklad.... det är nämligen synd om oss här hemma... stressen börjar krypa under skinnet!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: