Hakuna Matata

2009-05-25
20:58:57

Hot and tired... /S
Det kokar i ansiktet på mig... eller det kokar rättare sagt i halva ansiktet då jag lyckats med att få en otroligt snygg bränna då jag är knallröd i halva ansiktet! Som sagt... någon gång den här veckan måste jag iväg och köpa solskyddskräm för det är ju så här dagarna kommer se ut med mycket utevistelse och förhoppningsvis med sådant här väder!

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen då jag är riktigt trött. Jag ska inte sova riktigt så tidigt men jag tänkte passa på att läsa lite en stund. Den här veckan kommer väl fortsätta på samma vis kan jag tänka mig, jobba på dagen supertrött på eftermiddagen som slutar med att man ligger i soffan tills det är dags att sova. Till helgen ska jag dock vara liiiite mer aktiv. Jag ska åka ner på stan och leta efter något att ha på mig på personalfesten + leta bikini!

Den här veckan ska T på en kort utbildning för sommarjobbet. Han har inte fått säkert besked om att han fått jobbet men det får han väl veta på ondag antar jag. Men eftersom han fick komma på en utbildningsdag så ser det väl ganska ljust ut skulle jag tro :)

Natti natt på er...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: