Hakuna Matata

2009-05-13
01:14:48

Att lära sig nytt /L
Idag mina vänner, hör och beundra, lärde jag mig sticka! Jag har idag stickat en halsduk till Barbie. Det ni! (Att mamma fick hjälpa mig mesta delen hör inte saken till) Jag tänkte i alla fall briljera lite hemma genom att ta med en påbörjad stickning (ja, halsduk till Barbie nr 2) men det resulterade i att jag nu har ett trassel av trådar tillsammans med stickor. Så jag har en bit kvar. Men nu vet jag i alla fall hur man stickar......en halsduk.......till Barbie.

Förutom detta så har jag (minns inte om jag berättat) förmodligen någon inflamation i muskeln i höger handen mellan pekfinger och tummen. Jag klarar av att stick (konstigt nog) men lyfta med fingrarna eller skriva gör skitont. Förmodligen har det blivit något pga smyckestillverkningen. Jag hoppas bara jag klarar av att nöd-skriva under intervjun på torsdag annars få jag väl sitta med laptopen (som går bra). Jätteskum smärta.

Jag ska snart försöka sova, känner en viss stress över mitt arbete.... måste bli klar till nästa vecka....

God natt ♥




Behöver jag ens säga att jag idag känner mig 20 år äldre än vad jag är?

Kommentar:
#1: Sandra

hahaha... det är du och Jason alltså... ni och era konstiga åkommor med inflammation i skinkor och tummar! Hoppas det blir bättre snart i alla fall!

2009-05-13 @ 12:39:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: