Hakuna Matata

2009-05-18
23:39:57

Att entra världen /L

Till min glädje såg jag i kalendern att jag låg en vecka för tidigt. Jag trodde min arbete skulle godkännas för opponering på torsdag men det var nästa torsdag. Det är till och med en röd dag denna vecka så J kommer vara ledig! Härligt!

Svärmor åker imorgon tillbaka till England igen, hon fick jobb. J reser till Norge nästa helg och jag blir därmed ensam hemma min examensvecka. Alla jobbar eller är bortresta så det blir mamma och pappa på cermonin. Känns riktigt konstigt med bara oss tre, tror det är första gången :) Jag är bara glad att jag slipper gå själv, för då hade jag inte gått alls. Men egentligen är det här större än studenten för nu har jag faktiskt blivit "något" eller "någon" trots att det känns som om det var svårare och jobbigare under gymnasietiden.

Jag har packat de mesta i inredningsväg, så det är lite tomt här hemma men samtidigt lätt att hålla rent. Vi tar med frysboxen till Norge, pappa tar med släp när han kommer. Så förmodligen kan vi handla med lite kött, en kostnad som är extremt dyr i Norge. Tiden som Karlstadsbo tickar ner. Det skumma är att jag egentligen aldrig tänkte på att flytta, det var något som råkade hända precis som hela min lärarutbildning. Mitt liv känns som en enda stor slump men som går åt rätt håll. Ett nytt skede liksom.

God natt så länge!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: