Hakuna Matata

2009-05-19
11:13:30

Att börja arbeta /L

Jag fick mitt schema för juni-juli från mitt nya jobb. Jag tyckte det såg riktigt bra ut;

Mån: 08.00- 14.45
Tis: 08.15-15.00
Ons: 09.15- 16.00
Tors: 09.00-15.45


Jag förstod inte riktigt fredagarna så det återstår att se. Jag kommer få nya tider från och med augusti så jag tror inte jag kommer få ha dessa drömtider sen. Är det för bra för att vara sant är det förmodligen det också.

Dessutom slipper jag ta med lunch, helt underbart men i Norge är de ju bara mackor? I Sverige skulle det bli ramaskri om skolbarnen fick varm man två gånger i veckan som mitt jobb har. Kulturkrock.

I början får jag hjälp i samlingen så jag lär känna barnen, därför har jag inte heller några tidiga mornar eller sena kvällar stod det. I Augusti kommer jag få ha barnen själv ons-tors, de andra dagarna tillsammans med någon. Så det pedagogiska upplägget planerar jag efter vilka dagar jag har resurs i gruppen. I början ska chefen hjälpa mig lägga upp veckoplaneringarna. Hon hälsade att allt skulle gå bra.

Till hösten är temat konst och kreativitet, sånt som jag tycker är superkul att syssla med. Jag hoppas de är sådana som genomför planeringar (en del är jäkligt sega), men de verka så när jag läst deras tidigare planeringar och genomföranden. Jag längtar till jobbet nu! Inte långt kvar... hihihihihi.... :D


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: