Hakuna Matata

2009-03-30
19:59:26

hej hej... /S
Det blev ingen jogging, det blev mer och mer moln tills molntäcket var tjockt och grått och tillsammans med blåsten så såg det allt annat än trevligt ut. Istället städade jag i badrummet och hoppade in i duschen! Jag har också packat väskan inför hemresan imorgon men när jag packat vad jag trodde var allt och min ryggsäck var full så insåg jag att jag fortfarande hade lite småplock som skulle med så jag får nog packa om sen och ta min stora ryggsäck.

Älsklingen har fullt upp med plugg så jag får roa mig på egen hand under kvällen. Jag kommer nog att titta på en del TV, först Nytt läge på 3:an och sen Spårlöst på 4:an. Det blir ingen sen kväll eftersom jag förmodligen måste med bussen strax efter kl 9 imorgon. Imorgon är det ju då Karlstad som gäller. Det blir dock en rätt dryg resa då jag åker med tåget kl 10.05 men inte är framme förrän 13.30 då det är 40 minuters väntan i Katrineholm. Det är då det är bra att man har en bok man börjat i... :)
Jag antar att billetandet drar igång på allvar imorgon också då mamma jobbar kvällen så jag och pappa får roa oss på egen hand under eftermiddagen, men innan han kommer hem ska jag umgås lite med syster och Leyah som kommer och hämtar mig vid tåget.

Hoppas ni har fått en bra start på veckan...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: