Hakuna Matata

2009-03-03
13:44:20

Tisdag /S
Idag har jag varit iväg på mitt examinerande litteraturseminarium. Det hölls i arbetsgruppen vilket var väldigt skönt då man slipper slåss om talutrymmet + att jag känner de andra i klassen väldigt dåligt. Jag kan inte säga om det gick bra eller dåligt då examinatorn var lite skum, men hon sa att det hade varit en bra diskussion och att hon kommer ge respons på texterna vi skrivit, så det är väl bara att vänta och se...
Idag mår jag bättre än igår men jag är tung i huvudet så helt bra känns det väl kanske inte men jag kommer gå till praktiken imorgon om det inte känns värre än så här.

Idag är det min tur att laga mat men innan jag gör det i eftermiddag ska jag ta det där varvet med dammsugaren som jag aldrig orkade med igår, och sen ska jag köra ett styrketräningspass. Någon hoppig pulsträning orkar nog inte skallen med så den får vi helt enkelt skippa....igen!
Till min stora glädje så har det mesta av snön som föll igår redan töat bort idag. Det är faktiskt nästan 6 grader varmt så jag hoppas det är snöfritt imorgon. Om det bara blir någon grad varmare och lite torrare på marken så kan man ju nästan komma igång med joggingen snart :)

Men nu ska jag ta det lite lugnt och vila en stund...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: