Hakuna Matata

2009-03-08
13:11:19

Tips på ansiktsprodukter - Oliva! /S

Jag vet inte om jag har tipsat er om min dagkräm som jag köpte i december?
Hur som helst så har jag äntligen hittat en dagkräm som jag verkligen gillar och som passar min hud!


oliva_day_cream_burk.jpgOliva Day Cream - en ansiktskräm med olivolja

En intensivt återfuktande och lätt parfymerad dagcreme som innehåller kallpressad olivolja av hög kvalitet. Den innehåller också andra mjukgörande oljor, bland annat squalane som redan finns naturligt i huden. Cremen är även rik på viktiga fettsyror och E-vitamin. En kraftfull antioxidant som förebygger och förhindrar bildandet av fria radikaler och skyddar därmed mot åldrandet. Den ultralätta och smidiga konsistensen gör Oliva Day Cream till ett perfekt makeupunderlag som snabbt absorberas av huden och håller den matt och fräsch hela dagen. Fetthalten är 18%. Passar Normal till Torr hy.
50ml 99kr på Apoteket


Det jag gillar med den är att den sjunker in i huden supersnabbt och till skillnad från andra dagkrämer som jag testat så får jag inte små finnar av den. Jag har nämligen jättetorr hy men av de andra krämer jag köpt för torr hy så har jag fått små finnar i pannan och då känns det ju inte så lockande att använda det precis!

I samband med att jag köpte dagcremen så köpte jag även en rengöringsmousse av samma märke. Jag hade en från Cliniderm förut för torr hy men jag blev jättetorr av den så därför testade jag en ny.


oliva_cleansing_mousse_stor.jpg

Oliva Cleansing Mousse - ansiktsrengöring med olivolja

Det är en vattenlöslig ansiktsrengöring i pumpflaska. Pumpen arbetar upp vätskan till ett lätt och luftigt skum som effektivt löser upp all form av smuts, makeup och även vattenlöslig mascara utan att torka ut huden. Den innehåller bland annat mjukgörande olivolja och shea-butter och efterlämnar huden skönt återfuktad med en fräsch doft efter rengöringen.
150ml 62kr på Apoteket


Jag tycker att den här rengöringsmoussen är jättebra då den inte alls torkar ut huden på samma sätt som den jag hade tidigare. Ett annat + är att den är väldigt dryg!

Jag var så nöjd med det här att jag gav L precis samma sak i julklapp då vi har samma hy. Jag har inte hört något om den av henne sen dess men hon gillade den i alla fall de första dagarna när hon provat den.

En sak att lägga till på min önskelista är Olivas nattcreme som jag gärna vill testa. För även om min hy blivit bättre av de här produkterna så kan jag fortfarande känna hur det stramar i hyn  ibland, så dagcremen är kanske inte tillräcklig för min del...?

Nu ska jag börja titta i böckerna jag lånade i fredags så jag kan komma igång med min uppsats snart, ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: