Hakuna Matata

2009-03-08
11:29:13

Söndag /S
Hej på er!
Allt bra? Själv har jag sovit underbart skönt även inatt, idag lyckades jag till och med sova ända till 10.10, men när jag såg att klockan var så mycket så skyndade jag mig upp. Det blev nämligen inget pluggat igår så jag måste verkligen ta tag i det idag, sen har jag genomfört veckans sista träningspass precis och nu ska jag ta tag i lite städning innan jag hoppar in i duschen.

Vår tur på stan tog lite längre tid än vad vi tänkt, det blev inget handlat men det var ändå mysigt att gå runt i affärer tillsammans. Väl hemma åt vi mat, skittråkig mat i form av pasta och korv men vi var hungriga och orkade inte vänta till kvällen. Som kompensation till den tråkiga middagen så fick det bli god kvällsmat i form av toast med avokade, räkor och dillsås - en av våra favvisar! Under kvällen tog vi en promenad innan det var dags för Melodifestivalen. Det var dock rätt segt att titta på, samma låtar fick ju spelas om och om igen... min favorit var nog Carolina af Ugglas låt Snälla Snälla. Jag älskade verkligen melodin, frågan är ju bara hur sången kommer låta när den ska översättas?
Efter melodifestivalen så var det min tur att välja film och det fick bli Den ofrivillige golfaren som jag inte sett på hur länge som helst... Det var en riktigt mysig kväll i alla fall.

Men idag är det som sagt plugg som gäller. Imorgon har jag ju även min anställningsintervju(!!!!) så jag ska förbereda mig lite för den, behöver bland annat kolla upp vilken buss jag ska ta, skriva ut en karta över området, lägga fram betyg och utdrag ur belastningsregistret + ringa syster och höra med henne vad jag kan förvänta mig för frågor. Utöver det så börjar min ansvarsvecka imorgon så jag behöver bestämma min planering och vad som ska bli dagens aktivitet imorgon.

Men nu är det lite städning som gäller så jag kan komma in i duschen och äta lite frukost sen, min mage börjar kurra...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: