Hakuna Matata

2009-03-25
16:22:30

Slöseri! /S
Usch, den här dagen har det varit jättefint väder men jag har bara suttit inne, vilket slöseri! Det enda jag varit ute idag är en runda till affären och fram och tillbaka till tvättstugan några gånger. Det blev ingen joggingrunda då jag tyckte det var lite för kallt, det är ju varmt i solen men i luften så ligger ju temperaturen på nollan och då blir det inte kul att jogga när det nästan gör ont att andas för att det är så torr och kall luft.

Nu ska jag vänta en stund och sen ska jag hämta tvätten och ta en promenad så att jag varit ute en liten stund idag i alla fall. I övrigt så blir det nog mycket bokläsning idag då det inte finns så mycket av intresse att se på TV förutom Roomservice. Jag ska också klura lite på hur jag vill klippa mig imorgon då jag ska iväg direkt på morgonen. Det blir dock inget drastiskt då jag vill fortsätta att spara ut håret men jag vill nog inte ha riktigt så mycket uppklippt och sen vill jag inte ha tapperklippningen från luggen som jag har nu, men vi får väl se om det går att ändra eller om det kommer se jättekonstigt ut.

En sak som ändå är bra med den här dagen är att jag fick besked om att jag är godkänd på min andra examinationsuppgift så nu återstår det bara att få besked på hur opponeringen igår gick samt betyg på min uppsats. Jag tror inte att jag kommer få göra några jätteändringar kanske bara några förtydliganden och det kan man ju stå ut med. men har jag tur så slipper jag ju göra något överhuvudtaget! Men som sagt, det återstår att se...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: