Hakuna Matata

2009-03-04
18:47:25

Nervös och pinsamt! /S

Idag har jag varit kvar längre på förskolan för att även få se den delen. Det var ju inte så mycket att se dock förutom att det var extremt få barn som vi sedan kl 17 lämnade över till den andra avdelningen. Men nu har jag fått se det i alla fall! Vädret har varit riktigt skönt idag men det har blåst lite kallt, jag gjorde mitt bästa för att försöka få lite färg i ansiktet men jag tror inte att det märks direkt :op

Under vår stund på gården så kollade jag snabbt mobilen och upptäckte att jag hade 4 missade samtal. Det var ett Linköpingsnummer som jag inte kände till så nyfikenheten kom snabbt över mig eftersom jag sökt några få jobb i stan. Så jag satte på ljudet i hopp o att de skulle ringa igen men det gjorde de aldrig. Jag fick vänta ända tills jag kom hem med att kunna kolla upp numret och min nyfikna sida hade rätt!!!! De hade ringt från ett rektorsområde som jag sökt till på en förskola. Jag kollade upp var det låg och det visade sig att det låg UTANFÖR stan och inte alls i stan som jag trodde! Så jag kollade upp förbindelsen dit nu med tåg och buss och dylikt men det såg ju inte alltför ljust ut. Jag kollade även upp avståndet från Lambohov till förskolan och det enligt eniro.se så är det tydligen inte längre än 1,4 mil vilket tar cirka 25 min med bil vilket är helt okej. Så det är ju ingen omöjlighet att jag skulle kunna ta jobbet.

För att referera till rubriken så är det pinsamma att jag inte kan hitta deras annons så jag har ingen aning om vad det stod i den och vad det var för tjänst!! Jag hade sparat den på ams.se men av någon idiotisk anledning så tar de bort de sparade annonserna så fort ansökningsdatumet gått ut... vad är då idén med att spara en annons?!??!!
Jag ska försöka att luska lite och se om jag kan hitta den på kommunens hemsida vilket jag hoppas att jag gör annars blir det vääääldigt pinsamt när de (om de) ringer igen!!!



Update: Tack och lov för kommunens hemsida... jag hittade annonsen!! Det var en förskola som sökte två förskollärare, båda var heltidstjänster. De arbetade mycket med språkutveckling och utomhuspedagogik vilket låter kul :)
Så nu är det väl bara att hålla tummarna...

Kommentarer:
#1: Anonym

Det låter som att Karlstad kommer bli vår samlingsplats =)) Hoppas du får jobbet!

2009-03-04 @ 20:05:13
#2: x mamma

klart jag håller tummarna...

kul om du oxå skulle kunna få ett bra jobb

INNAN skolan slutar L

2009-03-04 @ 20:12:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: